Autor Téma: Komponenta pro výběr souboru  (Přečteno 667 krát)

Marek.V

  • Host
Komponenta pro výběr souboru
« kdy: 29-01-2019, 07:53:15 »
Zdravím Vás.
Poradte nějakou komponentu, přes kterou bych moh vybrat soubor.
Něco takoveho   http://img24.cz/images/46805223080747443054.png

Bych rád obě variant, pokud jsou.Nějakou zadara a nějakou placenou.
Děkují.

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 4565
  • Karma: 40
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:Komponenta pro výběr souboru
« Odpověď #1 kdy: 29-01-2019, 08:36:29 »
A klasické komponenty TOpenDialog či TFindDialog Ti nestačia?
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Marek.V

  • Host
Re:Komponenta pro výběr souboru
« Odpověď #2 kdy: 29-01-2019, 09:11:55 »
Bych chtěl po straně, tak jak to je na tom obrazku.
Jde mi o AdvStringGrid.

Znamy chce, aby si mohl vytvořit adresaře 2019 - 2020 - 2021
V nich podaresaře Leden - Unor - Březen.
A do ních ukladal data - AdvStringGrid1.SaveToFile
A pak v ních mohl listovat a zpětně načitat do AdvStringGridu.
To už je lepší a rychlejší přes DirectoryListBox a  FileListBox, ale tyto komponenty se mi moc nelibi, vypada to jak v probramek co byli pod win 3.1  :)


Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 4565
  • Karma: 40
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:Komponenta pro výběr souboru
« Odpověď #3 kdy: 29-01-2019, 10:51:22 »
Z takého veľkého výberu (to je len TMS) Ti nič nepasuje? Ja s v nich nevyznám a študovať sa mi ich teda neche :) 
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 2399
  • Karma: 103
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Re:Komponenta pro výběr souboru
« Odpověď #4 kdy: 29-01-2019, 12:31:10 »
VirtualTreeView mel jako demo pruzkumnika, pokud se nepletu.
Embarcadero MVP - Czech republic

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 2399
  • Karma: 103
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Re:Komponenta pro výběr souboru
« Odpověď #5 kdy: 29-01-2019, 12:32:07 »
Nebo pouzij ze zalozky Win3.1 TFileListBox a TDirectoryListBox :-)
Embarcadero MVP - Czech republic