Autor Téma: ListView  (Přečteno 1356 krát)

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 3938
  • Karma: 35
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:ListView
« Odpověď #15 kdy: 10-02-2019, 22:24:29 »
A cyklus nebude podľa myStringList.Count, lebo je ešte prázdny. Bude podľa počtu riadkov. Niečo také som nerobil, ale v podobných prípadoch sa používa niečo také "while not MyFile.Eof do"
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Karel.V

  • Host
Re:ListView
« Odpověď #16 kdy: 10-02-2019, 23:04:07 »
Není prázdný, protože do něj znovu načítám ty uložena data.
myStringList.LoadFromFile('d:\ListView.txt');

Rozsekat to pomoci copy bych zvadl.
Pak je další možnost, použit další StringList a jeho funkcí delimiter.

Proto se ptám tady profilu, na ten nejjednodušší způsob, jak na to.
Možná ještě poradí něco lepšího, a já se zas přiučím  :P

Offline Delfin

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 1646
  • Karma: 65
  • SW konzultant
    • Verze Delphi: 2009, Tokyo
Re:ListView
« Odpověď #17 kdy: 11-02-2019, 04:50:08 »
Tak nejjednodussi je export a import pomoci nativnich metod TAdvListView, coz jsi psal ze umis. Proc si ulohu takto komplikujes? Potrebujes Tebou uvedeny format?
I'm a soldier, so don't panic! I know the underground! I like WTFPL license! No more Google, go duck, go!

Offline Delfin

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 1646
  • Karma: 65
  • SW konzultant
    • Verze Delphi: 2009, Tokyo
Re:ListView
« Odpověď #18 kdy: 11-02-2019, 05:31:36 »
P.S. Pokud ukladani nativnim zpusobem nefunguje, zareportuj chybu autorum. Jedine tak se totiz da zaridit posun kvality produktu ;)
I'm a soldier, so don't panic! I know the underground! I like WTFPL license! No more Google, go duck, go!

Karel.V

  • Host
Re:ListView
« Odpověď #19 kdy: 11-02-2019, 22:16:21 »
Vyřešeno

Karel.V

  • Host
Re:ListView
« Odpověď #20 kdy: 11-02-2019, 22:20:38 »
Jinak AdvListview podporuje par formát, do kterých se da ukládat a zpětně načitat.
Pokud mam v AdvListview vice jak 1 řádek, tak je to ok a ukládat i načitat to jde do všech formátu.
Pokud tam však nechám jen jeden řádek, při načítaní mi vyskočí hláska, že má problém s načtením tohoto souboru.
A děla to u všech formátu.
Nemohu přijít na to, kde dělám kopanec.

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Křestní jméno zpěváka Gotta: