Autor Téma: zaloha a obnoveni (prenos na jiny PC) nastaveni toolbaru v IDE  (Přečteno 239 krát)

Offline thcom

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 23
  • Karma: 0
    • Verze Delphi: 10.3.1 Rio Comunnity
Ahij, jiste nejsem sam, komu nevyhovuje defautkni nastaveni toolbaru, kdysi pod dephi 7 jsem mel nekde ulozeny klic z registru, ktery stacilo vyexportovat a na druvem PC naimportovat a toolbary byl nastaveny stejne

lze toto jeste ?]

diky TH

Offline vandrovnik

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 653
  • Karma: 41
    • Verze Delphi: 10.3
Re:zaloha a obnoveni (prenos na jiny PC) nastaveni toolbaru v IDE
« Odpověď #1 kdy: 25-02-2019, 15:31:26 »
Excellent
Rated 1 time
Nepřenese se to taky pomocí Migration Tool?
C:\Program Files (x86)\Embarcadero\Studio\20.0\bin\migrationtool.exe

Offline Delfin

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 1724
  • Karma: 66
  • SW konzultant
    • Verze Delphi: 2009, Tokyo
Re:zaloha a obnoveni (prenos na jiny PC) nastaveni toolbaru v IDE
« Odpověď #2 kdy: 25-02-2019, 16:58:33 »
lze toto jeste ?

Melo by. Tipoval bych, ze jde o klic:

Kód: Delphi [Vybrat]
  1. HKEY_CURRENT_USER\Software\Embarcadero\BDS\<Version>\Toolbars
« Poslední změna: 25-02-2019, 17:12:40 od Delfin »
I'm a soldier, so don't panic! I know the underground! I like WTFPL license! No more Google, go duck, go!