Autor Téma: Výslekok agregačnej funkcie použitý v inom poli  (Přečteno 292 krát)

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 3903
  • Karma: 35
    • Verze Delphi: XE7 professional
Kód: [Vybrat]
...Sum(Si) AS S, Cosi/S...Mám to v MS Access-e. Výsledky sú správne. Ja by som rád vedel či to je štandardné správanie, alebo to je špacialita MS Access-u.
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Online vandrovnik

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 613
  • Karma: 40
    • Verze Delphi: 10.3
Re:Výslekok agregačnej funkcie použitý v inom poli
« Odpověď #1 kdy: 02-03-2019, 17:58:01 »
Firebird 3 tohle nepodporuje.

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 3903
  • Karma: 35
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:Výslekok agregačnej funkcie použitý v inom poli
« Odpověď #2 kdy: 02-03-2019, 18:59:24 »
Ďakujem. Radšej si to zmením.
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline pf1957

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 2429
  • Karma: 130
    • Verze Delphi: D2007, XE3, DX10
Re:Výslekok agregačnej funkcie použitý v inom poli
« Odpověď #3 kdy: 02-03-2019, 19:13:28 »
Ďakujem. Radšej si to zmením.
Rekl bych, ze na MS SQL to taky nejde, ale tam se da tusim napsat
Kód: Text [Vybrat]
  1. ..Sum(Si) AS S, Cosi/Sum(Si)...
  2.  
a on se s tim optimizer profackuje, aby to nepocital n-krat. Ale a) nezkousel jsem b) jestli je to pro FB, tak tam byl optimizer minimalisticky

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Datový typ v Delphi, který má True a False: