Dakujem za odpoved.
Post funguje.
Kedysi to bezalo aj ContentType text/html
Potom to zmenili bez akehokolvek oznamenia a aktualne to ide len s application/soap+xml
Ako prve som to testoval so SoapUI. Ak som importoval original wsdl tak bez problemov. Rucne vyrobeny htp.Post siel, potom to zmenili a musel som zmenit ten ContentType
Omylom som to poslal bez prihlasenia na delphi.cz
My to mame v podstate cele rozbehane, tie kluce ukladame v povodnej podobe aku zasiela financna sprava, iba z xml vyberieme archiv a Base64 ho dekodujeme na binarne data.
Jedine s cim mam zatial problem tak je zapisanie BinarySecurityTokenu - obcas to vyhodi acces violation. Riadok iNode2.Text := ............................
do Inode2.Text som povodne vkladal cely dlhy retazec (~2kB). Na skusku som tam dal aj kratky text 'GetRawCertDataAsBase64String' a niekde dalej som ho v surovom requeste nahradil celym dlhym textom cca 2kB. Ale stale mi to obcas vyhodi acces violation.
Pouzivam Delphi 7, neviem ci je tam s IXMLNode nejaka chyba alebo je problem u mna. Na mojom vyvojovom PC to vyhodi chybu zriedkavo, na testovacom PC skoro stale.
Viem to softverovo osetrit /zaplatat/ ale chcem to mat vyriesene. Akurat nebol na to cas, tak je to len zaplatane.
iNode2 := iNode2.ChildNodes.FindNode('wsse:BinarySecurityToken','http://docs.oasis-open.org/wss/2004/01/oasis-200401-wss-wssecurity-secext-1.0.xsd');
if iNode2 <> nil then
begin
try
iNode2.Text := 'GetRawCertDataAsBase64String';
except
AddWarning('Error.GetRawCertDataAsBase64String');
FErrorCode := F64AccesViolation;
Exit;
end;
end;
requesty posielam cez TIdHttp s SSL IOHandlerom. Samostatny TThread aby som to vedel po 2 sekundach bez odpovede stopnut.
Cele spracovanie aj so zapisom do chraneneho uloziska je zhruba 800mS, ak server odpoveda nacas.