Autor Téma: oCalculation := TCalculation.Create; // Na tomto riadku to visí 30 a viac sekún  (Přečteno 623 krát)

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 5140
  • Karma: 41
    • Verze Delphi: W10 + Delphi 10.4 professional
Kód: Delphi [Vybrat]
  1. var
  2.   oCalculation: TCalculation;
  3. begin
  4.   oCalculation := TCalculation.Create;  // Na tomto riadku to visí 30 a viac sekúnd.
  5.  
Neviem prečo. Nedá sa vôbec nič robiť. Žiaden oznam či výpis. Procesor nevykazuje zvýšenú aktivitu. Keď sa to konečne dostane do časti Create, tak to beží ako má.
Má niekto nejakú radu, tip?
W10 64b, Delphi 10.4, FireBird 3.05
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 5140
  • Karma: 41
    • Verze Delphi: W10 + Delphi 10.4 professional
Už nič. Akosi mu vadili BreakPoint-y. Po ich zrušení v celom projekte to už ide. Doteraz som sa niečím takým nestretol.
Ja som k tomu nemal nič viac, než som tu dal :)
W10 64b, Delphi 10.4, FireBird 3.05
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 5140
  • Karma: 41
    • Verze Delphi: W10 + Delphi 10.4 professional
Hm, ten BreakPoint na tom riadku stále vadí :(
W10 64b, Delphi 10.4, FireBird 3.05
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 5140
  • Karma: 41
    • Verze Delphi: W10 + Delphi 10.4 professional
Nie je problém ho odstrániť. Mňa zaujíma prečo sa to tak správa. Ale len v tomto jedinom prípade. Mám to na 3 miestach a všade sa to správa rovnako.
Vyskúšam to zajtra na PC či sa to zmení.
W10 64b, Delphi 10.4, FireBird 3.05
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Faltynek

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 196
  • Karma: 2
    • Verze Delphi: D5 Enterprise, D2009
Re:oCalculation := TCalculation.Create;
« Odpověď #4 kdy: 09-04-2019, 10:04:50 »
Ahoj,
chtěl jsem to zkusit u sebe, ale TCalculation je pro moje D9 neznámý typ.
DF.
Dalibor (D2009 Enterprise, dřív D5Enterprise)

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 5140
  • Karma: 41
    • Verze Delphi: W10 + Delphi 10.4 professional
To je moja vlastná trieda na výpočet. Ak už do nej vkročí, tak to fičí. Ale ten čas kým sa k tomu odhodlá. Prakticky mi to nevadí. Ale veľmi ma zaujíma prečo sa tak deje.
Poznámka: neviem či sa to medzitým zmenilo.
W10 64b, Delphi 10.4, FireBird 3.05
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline pf1957

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 2842
  • Karma: 135
    • Verze Delphi: D2007, XE3, DX10
Hm, ten BreakPoint na tom riadku stále vadí :(
A byl to bkpt na adresu nebo jsi tam mel zadanou podminku, tj. vyraz, ktery musi ten bubak interpretovat v run-time pri kazdem pruchodu?

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 5140
  • Karma: 41
    • Verze Delphi: W10 + Delphi 10.4 professional
Len som v návrhu klikol ten bkpt a nič viac. Nijako som ho neupravoval.
W10 64b, Delphi 10.4, FireBird 3.05
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.