Autor Téma: Zakazani stylu v IDE v RIO  (Přečteno 158 krát)

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 2329
  • Karma: 102
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Zakazani stylu v IDE v RIO
« kdy: 22-05-2019, 22:39:47 »
\HKEY_CURRENT_USER\Software\Embarcadero\BDS\20.0\Theme

Key: Enabled
Value: 0

Embarcadero MVP - Czech republic

Offline Slappy

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 174
  • Karma: 11
  • Slappy
    • Verze Delphi: 10.2 Tokyo + Vsetky :)
    • unSigned
Re:Zakazani stylu v IDE v RIO
« Odpověď #1 kdy: 23-05-2019, 07:03:26 »
\HKEY_CURRENT_USER\Software\Embarcadero\BDS\20.0\Theme

Key: Enabled
Value: 0

Ale ako to je myslene? Bude fungovat Dark Theme alebo sa vypne skinovanie v IDE uplne, t.j. sa pouzije nativne Windows vykreslovanie?
Moje projekty: http://www.unsigned.sk Tvorba cool dizajnovych instalatorov v NSIS a Inno Setup. Rozsirenie pre Visual Studio a RAD Studio pre tvorbu NSIS a Inno Setup instalatorov.

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 2329
  • Karma: 102
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Re:Zakazani stylu v IDE v RIO
« Odpověď #2 kdy: 23-05-2019, 07:27:37 »
\HKEY_CURRENT_USER\Software\Embarcadero\BDS\20.0\Theme

Key: Enabled
Value: 0

Ale ako to je myslene? Bude fungovat Dark Theme alebo sa vypne skinovanie v IDE uplne, t.j. sa pouzije nativne Windows vykreslovanie?


vypne se skinovani uplne, tj. bez darktheme
Embarcadero MVP - Czech republic

Offline mirus

  • Mladík
  • **
  • Příspěvků: 58
  • Karma: 12
    • Verze Delphi: Delphi 10.2
Re:Zakazani stylu v IDE v RIO
« Odpověď #3 kdy: 23-05-2019, 22:46:18 »
Tak to je SUPER !!!! Konečně nepadá(nehází Exception) LiveBinding Designer v IDE. Zrovna jsem kvůli tomuto zvažoval Android Studio. Dám tomu ještě šanci.

Offline vandrovnik

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 761
  • Karma: 43
    • Verze Delphi: 10.3
Re:Zakazani stylu v IDE v RIO
« Odpověď #4 kdy: 23-05-2019, 23:19:07 »
Když to nastavím, dostanu při spouštění Delphi:
Access violation at address 208C8AB8 in module 'coreide260.bpl'. Read of address 00000000.
Asi za to může Bookmarks nebo Navigator, protože hláška se objeví mezi jejich načtením.