Autor Téma: ACont.Enabled := AEnabled -> chyba  (Přečteno 221 krát)

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 4992
  • Karma: 41
    • Verze Delphi: W10 + Delphi 10.4 professional
ACont.Enabled := AEnabled -> chyba
« kdy: 03-06-2019, 15:50:57 »

Kód: Delphi [Vybrat]
  1. procedure TCustomObject.EnableCtrls(const ACont: TControl; const AEnabled: Boolean);
  2. begin
  3.   ACont.Enabled := AEnabled; // EDatabaseError with message 'fdtblRooms: Dataset not in edit or insert mode'.
Neruzumiem ako mi tu môže vyskočiť vôbec nejaká chyba a nieto ešte takáto.
W10 64b, Delphi 10.4, FireBird 3.05
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 4992
  • Karma: 41
    • Verze Delphi: W10 + Delphi 10.4 professional
Re:ACont.Enabled := AEnabled -> chyba
« Odpověď #1 kdy: 03-06-2019, 22:40:19 »
Chybu som mal v poradí príkazov. Pokus omyl to opravil.
W10 64b, Delphi 10.4, FireBird 3.05
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.