Autor Téma: CTRL + Klik na metódu  (Přečteno 194 krát)

Offline František

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 519
  • Karma: 6
    • Verze Delphi: primárne v XE5, občas 10.2.3 comunity
CTRL + Klik na metódu
« kdy: 27-06-2019, 13:14:58 »
CTRL + Klik na metódu v editore nie vždy reaguje, zobrazia sa presýpacie hodiny, ale nepresunie ma v editore na požadovanú metódu

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 4438
  • Karma: 39
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:CTRL + Klik na metódu
« Odpověď #1 kdy: 27-06-2019, 14:51:16 »
To sa stáva, ak nemáš v uses vymenovanú patričnú jednotku. Neviem, či to nie je aj v prípadoch, keď je rovnaká (nie obsahom) metóda vo viacerých jednotkách.
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline František

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 519
  • Karma: 6
    • Verze Delphi: primárne v XE5, občas 10.2.3 comunity
Re:CTRL + Klik na metódu
« Odpověď #2 kdy: 27-06-2019, 15:12:10 »
to nie, stalo sa to od určitého okamihu... neviem to upresniť

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 2349
  • Karma: 102
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Re:CTRL + Klik na metódu
« Odpověď #3 kdy: 27-06-2019, 15:20:13 »
Zkus dat rebuild projektu.
Embarcadero MVP - Czech republic

Offline František

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 519
  • Karma: 6
    • Verze Delphi: primárne v XE5, občas 10.2.3 comunity
Re:CTRL + Klik na metódu
« Odpověď #4 kdy: 27-06-2019, 16:02:39 »
build all - nepomohlo, a ešte som zabudol na začiatku spomenúť, že mi pridáva náhodne breakpointy

Offline František

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 519
  • Karma: 6
    • Verze Delphi: primárne v XE5, občas 10.2.3 comunity
Re:CTRL + Klik na metódu
« Odpověď #5 kdy: 27-06-2019, 16:36:35 »
niekedy ma presunie do sekcie interface, ale potom keď kliknem na metódu, už sa nič nedeje

Offline František

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 519
  • Karma: 6
    • Verze Delphi: primárne v XE5, občas 10.2.3 comunity
Re:CTRL + Klik na metódu
« Odpověď #6 kdy: 27-06-2019, 16:42:28 »
robil mi to len jeden unit
otvoril som ho v notepade, ulozil ako utf-8 aj s dfm, uz ide