Hm, kdybys to napsal me, tak se nedivim :-) Ale Delfinovi? Ten AFAIK jako jeden z mala resi problemy cizich lidi tak, ze se zabyva MVCE, pise jim konkretni kod pro jejich problemy...
Nejmene dva lidi, kteri neco dokazali (jeden z nich byl Technology partner), mi napsali, ze diky nemu rusi konto, protoze se nenechaji urazet, kdyz s nim nesouhlasi a on je zacal zesmesnovat, protoze maji jiny nazor (nazorna ukazka byl ten prvni prispevek, kdy se vsemocne snazil ukazat jak moc se mnou nesouhlasi a jak on ma pravdu).
Na tebe si nikdo nestezoval, i kdyz s tebou nekdy treba nesouhlasim (jako ted s tvoji odpovedi - slo mi o technickou stranku veci - nic podobneho jsem nevidel, ne o to ze je to seznamka. Na druhou stranu to video je dostatecne cool pro dnesni dobu a ty nejsi evidentne cilova skupina), ale vzdycky ses vyjadroval (skoro) bez urazek.
Porad mi nekdo rikal, ze chteji videt nejaky show case pro FMX, a kdyz jsem vám jeden ukázal, a takový, že upřímně říkám, že bych to nedokázal naprogramovat v ničem, tak mi řeknete, že je to nějaká seznamka a že stejně Xamarin je lepší - WTF.