Autor Téma: FDTable - LookupField  (Přečteno 71 krát)

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 4396
  • Karma: 39
    • Verze Delphi: XE7 professional
FDTable - LookupField
« kdy: 05-09-2019, 15:01:13 »
Mám v tabuľke definované pole podľa obrázka. Pri otvorení tabuľky je všetko v poriadku. Ak vložím nový záznam, tak hodnota poľa BLOCKTITLE je '' prázdny reťazec. Refresh, Open + Close a podobné veci mi nepomohli.
Ako ho mám presvedčiť aby sa to pole aktualizovalo?
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 4396
  • Karma: 39
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:FDTable - LookupField
« Odpověď #1 kdy: 05-09-2019, 15:02:36 »
Pomocou MasterSource som to nezvládol. Požadované pole som nemal k dispozícii.
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 4396
  • Karma: 39
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:FDTable - LookupField
« Odpověď #2 kdy: 05-09-2019, 15:54:43 »
Mal som zle nastavené pole LookupKeyFields. Má byť IDBlocks
Ale podľa obrázka som z toho nastavovania jeleň.
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 4396
  • Karma: 39
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:FDTable - LookupField
« Odpověď #3 kdy: 05-09-2019, 15:56:07 »
Ja som ten obrázok nepriložil ;D
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.