Autor Téma: 10.3 Release 3 je dostupný  (Přečteno 1235 krát)

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 4575
  • Karma: 40
    • Verze Delphi: XE7 professional
Re:10.3 Release 3 je dostupný
« Odpověď #15 kdy: 27-11-2019, 12:56:32 »
Mne pri mojom XE7 veľmi zlepší náladu zmena veľkosti okna. Ťahám za ľavý okraj a posúva sa mi pravý ;D ;D ;D . Ale keď mu dám dosť času, podržím myš na mieste, tak sa znormalizuje.
Citace
Moze mi niekto potvrdit tu funkcnost Androidu 64bit? Rad by som to skusil a nechcem tam zabit x hodin casu konfiguraciou a potom zistim, ze tam cosi nejde.
Niekde v inej téme, možno na Delphi.cz, som čítal, že to funguje.
Delphi XE7, FireBird
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 2402
  • Karma: 103
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Re:10.3 Release 3 je dostupný
« Odpověď #16 kdy: 27-11-2019, 13:13:47 »
@vandrovnik: Ozaj groteska :)

Moze mi niekto potvrdit tu funkcnost Androidu 64bit? Rad by som to skusil a nechcem tam zabit x hodin casu konfiguraciou a potom zistim, ze tam cosi nejde.

na zacatku vlákna raul. Ja jen z beta fora že to funguje, ale osobne jsem nezkoušel.
Embarcadero MVP - Czech republic

Online vandrovnik

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 836
  • Karma: 45
    • Verze Delphi: 10.3
Re:10.3 Release 3 je dostupný
« Odpověď #17 kdy: 27-11-2019, 14:36:04 »
Jinak ty puntíky, že se jedná o změněný soubor, ještě k tomu občas fungují špatně:
https://quality.embarcadero.com/browse/RSP-26776

Offline jumpdo

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 32
  • Karma: 3
Re:10.3 Release 3 je dostupný
« Odpověď #18 kdy: 02-12-2019, 12:07:19 »
Nefunguje jim to...

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 2402
  • Karma: 103
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Re:10.3 Release 3 je dostupný
« Odpověď #19 kdy: 02-12-2019, 12:28:10 »
Nefunguje jim to...

Tak sem dej screenshot co tak presne nefunguje a nemusis to psat do 10 vlaken.
Embarcadero MVP - Czech republic

Offline jumpdo

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 32
  • Karma: 3
Re:10.3 Release 3 je dostupný
« Odpověď #20 kdy: 02-12-2019, 13:29:49 »
Základní věci nefungují.

Jen jsem zkoušel otevřít nový projekt..

Rozsypaná obrazovka a plno chyb Acess violationn.....
Zkoušel to vůbec někdo z vás ?
 A chceš snad říct že to není plné chyb ?

Tady přikládám obr.
windows 7 jako předešlé 10.3







« Poslední změna: 02-12-2019, 13:32:57 od jumpdo »

Online vandrovnik

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 836
  • Karma: 45
    • Verze Delphi: 10.3
Re:10.3 Release 3 je dostupný
« Odpověď #21 kdy: 02-12-2019, 13:31:25 »
Na jaké verzi Windows to spouštíš?
Jinak by asi pomohlo dát spíš snímek té chybové hlášky, popř. všech, pokud se jich objeví víc.

Offline jumpdo

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 32
  • Karma: 3
Re:10.3 Release 3 je dostupný
« Odpověď #22 kdy: 02-12-2019, 13:33:52 »
 :( Děkuji ale to bych se naposílal jednu odklepnu a je tam druhá.
viz obr. k tématu

Offline jumpdo

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 32
  • Karma: 3
Re:10.3 Release 3 je dostupný
« Odpověď #23 kdy: 02-12-2019, 13:45:55 »
Nedodělaná sračka. Kterou lidi platí (mě by jen zajímalo jen jestli jejich placené verze taky takto fungují.)

Přeci nikdo nechce aby si koupil lopatu a po prvním hrábnutí do písku se mu ulomila násada a potom to řešil na internetu jak ji slepit.

A že tahle lopata je za pořádný ranec peněz.

Jestli někdo nadává na Mrkvosoft tak na tohle aby si koupil flašku rumu a 10 pytlů trpělivosti.
A já jsem to tu jen napsal abych si ulevil.
Vám to asi vyhovuje.... nebo je hledání chyb nějaký koníček. :-)





« Poslední změna: 02-12-2019, 13:47:39 od jumpdo »

Offline raul

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 274
  • Karma: 15
    • Verze Delphi: FPC :D
Re:10.3 Release 3 je dostupný
« Odpověď #24 kdy: 02-12-2019, 13:54:32 »
Proč to tu zapleveluješ X příspěvky pod sebou ? Opravdu myslíš, že někdo dodá soft, který nejde ani spustit ? Delphi mají hodně chyb, ale zde bude chyba u tebe v PC. Tak či tak, nářekem a spamováním fóra nedosáhneš ničeho. A to říkám jako docela velký kritik Delphi.
Lazarus 1.6.3:), FPC, Intel/Arm, Windows/Linux

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 2402
  • Karma: 103
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Re:10.3 Release 3 je dostupný
« Odpověď #25 kdy: 02-12-2019, 13:55:55 »
Na jaké verzi Windows to spouštíš?
Jinak by asi pomohlo dát spíš snímek té chybové hlášky, popř. všech, pokud se jich objeví víc.

Bacha, on ma vypnute styly ve windows, to je pak mozne vsechno.
Embarcadero MVP - Czech republic

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 2402
  • Karma: 103
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Re:10.3 Release 3 je dostupný
« Odpověď #26 kdy: 02-12-2019, 14:00:04 »
Pokud mas vypnute styly windows, coz si myslim ze MS se snazi davat ruce pryc
tak zkus

HKCU\Software\Embarcadero\BDS\20.0\Theme -> Enabled: 0
Embarcadero MVP - Czech republic

Offline jumpdo

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 32
  • Karma: 3
Re:10.3 Release 3 je dostupný
« Odpověď #27 kdy: 02-12-2019, 14:05:16 »
Hlavně že jste všichni spokojeni ale lopata pořád nehází písek.

Odinstaloval jsem 10.3 restartoval jsem PC nainstaloval 10.3.3 a výsledek je vidět na screenshotech.
Mimochodem se nedostanu ani do žádného menu.

Jen přes klávesu alt..

Jako kdyby IDE bylo inde :-)

Offline raul

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 274
  • Karma: 15
    • Verze Delphi: FPC :D
Re:10.3 Release 3 je dostupný
« Odpověď #28 kdy: 02-12-2019, 14:06:40 »
Screenshot obsahuje kus aplikace Malovani - to si ho upravoval a to spatne, nebo to takto vypada skutecne ? Pokud ano, mas fakt rozmrseny wokna, grafiku ci dalsi veci a s delphi to nesouvisi.
Lazarus 1.6.3:), FPC, Intel/Arm, Windows/Linux

Online vandrovnik

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 836
  • Karma: 45
    • Verze Delphi: 10.3
Re:10.3 Release 3 je dostupný
« Odpověď #29 kdy: 02-12-2019, 14:09:15 »
Tipnul bych, že se v těch místech IDE nepřekreslilo.

Od verze 10.3.3 mi tohle občas dělá okno Projects - prostě se přestane vykreslovat, ačkoliv když do něj kliknu nebo dám Ctrl+Shift+F11 a držím šipku dolů, je v Object Inspectoru vidět, že se posouvám na další unity.

Chvíli to vypadalo, že IDE Fix Pack to spravil, ale bohužel ne. Pomůže až restart Delphi.