Autor Téma: RAD studio 2009  (Přečteno 121 krát)

Offline Faltynek

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 180
  • Karma: 2
    • Verze Delphi: D5 Enterprise, D2009
RAD studio 2009
« kdy: 14-02-2020, 10:02:20 »
Dobrý den,
klekl mi disk na notebooku a při obnově z externího bohužel i ten externí se zálohou a tak potřebuji nainstalovat znovu RAD Studio 2009.
Na stránkách Embarcadero jsem nenašel možnost jak to udělat, dřív to tam bylo poměrně transparentně přístupné.
Poradíte někdo, nebo to už nejde? Možná je to spíš dotaz na Radka Červinku.

Díky,
Dalibor.
Dalibor (D2009 Enterprise, dřív D5Enterprise)

Offline vandrovnik

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 897
  • Karma: 46
    • Verze Delphi: 10.3
Re:RAD studio 2009
« Odpověď #1 kdy: 14-02-2020, 10:05:57 »
Ahoj,

když tak tady mám složku RADStudio2009_ESD_June2009, pokud by to pomohlo, mohu poslat. 2009 je verze, kterou jsem zakoupil, nainstaloval a nepoužíval :-), tak moc podrobností nevím. Složka má 19 MB, tj. stejně si to pak bude všechno odněkud stahovat.

K.

Offline Faltynek

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 180
  • Karma: 2
    • Verze Delphi: D5 Enterprise, D2009
Re:RAD studio 2009
« Odpověď #2 kdy: 14-02-2020, 10:14:56 »
Je to legální?
Dalibor (D2009 Enterprise, dřív D5Enterprise)

Offline vandrovnik

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 897
  • Karma: 46
    • Verze Delphi: 10.3
Re:RAD studio 2009
« Odpověď #3 kdy: 14-02-2020, 10:25:35 »
On by si tam přeci zadal svoje sériové číslo, tak by to hádám nemělo ničemu vadit.

Offline Marek Weyda

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 236
  • Karma: 8
    • Verze Delphi: Delphi 2007, 10.1 Berlin
Re:RAD studio 2009
« Odpověď #4 kdy: 14-02-2020, 10:53:56 »
Já tedy už hodně dlouho Delphi neinstaloval, ale ona už nejde možnost, že se člověk přihlásil na svůj účet members.embarcadero.com nebo kde to přesně bylo a tam viděl všechny zakoupené licence, stáhl si instalačku, zadal sériové číslo a pak aktivoval ?

Podle mě přeci nemohli zrušit tento účet. Člověk tam přesně viděl, na co má licenci, to bylo ke stažení.

Ale je pravda, že na ten účet už jsem hodně dlouho nebyl přihlášený. Možná něco změnili. Zkusím se tam přihlásit, až budu mít volněji.

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 2450
  • Karma: 103
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Re:RAD studio 2009
« Odpověď #5 kdy: 14-02-2020, 11:02:45 »
Tady je seznam co mas registrovane - https://license.embarcadero.com/edn/#downloadsPage i s odkazem na stazeni, nebo tady je ISO - https://cc.embarcadero.com/Item/26937, popripade zkus: googlit delphi 2009 site:cc.embarcadero.com pro ne iso
Embarcadero MVP - Czech republic

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 2450
  • Karma: 103
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Re:RAD studio 2009
« Odpověď #6 kdy: 14-02-2020, 11:07:47 »
Nebo tady: https://cc.embarcadero.com/myreg, popřípadě tady na stříbrném podnose https://www.embt.cz/embt-instalace/ i s odkazy
Embarcadero MVP - Czech republic

Offline Faltynek

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 180
  • Karma: 2
    • Verze Delphi: D5 Enterprise, D2009
Re:RAD studio 2009
« Odpověď #7 kdy: 14-02-2020, 11:52:47 »
Pánové - děkuju, už jsem to nainstaloval, teď ještě zbývá tuším jakýsi hotfix a idefix a pak nainstalovat komponentu ComPort a bude hotovo.
Ještě jednu děkuju za pomoc s podnosem i bez podnosu  :)

Dalik.
Dalibor (D2009 Enterprise, dřív D5Enterprise)