Autor Téma: Archív z builder.cz  (Přečteno 10716 krát)

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1121
  • Karma: 41
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:Archív z builder.cz
« Odpověď #30 kdy: 21-06-2012, 10:24:45 »
jo, radi to nejak divne, to se bude muset jeste trochu poladit :(

hlucheucho

  • Host
Re:Archív z builder.cz
« Odpověď #31 kdy: 21-06-2012, 10:41:37 »
Ono je to jen Delphi? :(

Offline Mi.Chal.

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 574
  • Karma: 25
Re:Archív z builder.cz
« Odpověď #32 kdy: 21-06-2012, 20:13:13 »
Ono je to jen Delphi? :(

Jenom Delphi a ještě to navíc zobrazuje u všech příspěvků rok 2005 (alespoň na prvních i posledních stránkách).

Jak plánujete dělat import pro ty ostatní diskuze? Psal jsem že to můžu zkusit vydolovat z gmailu, ale chtělo by to nejdřív domluvit nějaký formát souboru...

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1121
  • Karma: 41
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:Archív z builder.cz
« Odpověď #33 kdy: 21-06-2012, 20:29:27 »
a kam asi ty dalsi diskuze nacpat, kdyz je toto forum o Delphi ;)
rok je jen detail, neni to spravne serazeny ...

jaky textovy format ses schopen dostat z toho?
hod mi do soukrome zpravy nejakou jednu zpravu, at vim, jake informace to obsahuje

Offline Mi.Chal.

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 574
  • Karma: 25
Re:Archív z builder.cz
« Odpověď #34 kdy: 21-06-2012, 21:04:35 »
a kam asi ty dalsi diskuze nacpat, kdyz je toto forum o Delphi ;)
rok je jen detail, neni to spravne serazeny ...

jaky textovy format ses schopen dostat z toho?
hod mi do soukrome zpravy nejakou jednu zpravu, at vim, jake informace to obsahuje

jsou tu i jine diskuze...

zkoušel jsem to tahat přes IMAP, takže ty standardní informace jako kdo kdy to poslal, tělo zprávy, standardní patička těch builder mailů (co to je za diskuzi, link atd). To můžu klidně nasypat všechno do texťáku, ale to nebude zrovna příjemné na parsování. Co třeba nějaké xml?

Offline J. Hasek

  • Příspěvků: 4
  • Karma: 0
Re:Archív z builder.cz
« Odpověď #35 kdy: 21-06-2012, 21:56:11 »
Tady dávám Win32 forum (do 22.8.2011)
http://www.ulozto.cz/xCahi4S/builder-win32-chm  Heslo jako u delphi

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1121
  • Karma: 41
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:Archív z builder.cz
« Odpověď #36 kdy: 21-06-2012, 22:56:41 »
parser mam, jen tam nasypu ty data ...

2 Mi.Chal.: no zkus mi hodit nejaky priklad, at to muzu zkusit ;)

Offline Mi.Chal.

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 574
  • Karma: 25
Re:Archív z builder.cz
« Odpověď #37 kdy: 23-06-2012, 12:21:44 »
2 Mi.Chal.: no zkus mi hodit nejaky priklad, at to muzu zkusit ;)

Například http://www.volny.cz/mch81/foo/builder.xml. Ale jestli bych toho měl vyexportovat víc, tak by to chtělo nějaký ftp, asi toho bude víc než pár MB.

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1121
  • Karma: 41
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:Archív z builder.cz
« Odpověď #38 kdy: 23-06-2012, 19:58:34 »
dobry, to nevypada spatne, muzes to hodit cely treba na leteckaposta.cz nebo tak ;)

Offline Mi.Chal.

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 574
  • Karma: 25
Re:Archív z builder.cz
« Odpověď #39 kdy: 26-06-2012, 21:55:41 »
dobry, to nevypada spatne, muzes to hodit cely treba na leteckaposta.cz nebo tak ;)

poslal jsem ti SZ