CnPack je Made in China a je to na něm vidět v UI. Nicméně je dlouhodobě používám, ale vše jsem povypínal a používám pouze toto:
- Uses Cleaner - přeloží a vypíše seznam unit, které jsou v uses zbytečné. Umí je sám i odstranit. Dá se to konfigurovat.
- Prefix Wizard - komponenty umístěné na formulář opatří unifikovnými prefixy, tedy btnOK, btnCancel... Opět se dá konfigurovat
- Code input helper - odpradávna umí to co nyní přináší Sydney a to nabízet vše podle části názvu klidně odprostřed. Požíval jsem i v D2007. Podle mne ani to v Sydney ještě není úplně to pravé ořechové. Možná mám něco blbě nastaveno, ale jakmile začnu psát, tak během chvíle něco nabízí. Tedy napíšu "FPer" a samy mi nabídnou FPerson, XXFPer jako druhé atd. V nových delphi musím toto iniciovat klasicky Ctrl+Space. Když už je zapsáno FPerson a dám tečku, tak už nové delphi naskočí ok. Možná to vypadá jako maličkost, ale už tak píšu leta a toto mne neustále brzdí, když začnu psát a furt čekám, kdy už začne "nahazovat"

Jsem zvyklý napsat kus názvu proměnné a hned mít výběr k dispozici a zpravidla předvybrané to co hledám.
Jinak CnPack se dá stahnout již nyní z jejich Nightly buildu http://www.cnpack.org/downbuilds.php?lang=en
Tedy jako dalo by se bez nich být, ale tyto věci mě osobně dost pomáhají. Nicméně je to samozřejmě otázka každého, jak je to pro něj potřebné. Někteří kolegové to dřívě napíšou a tyto fičury nepotřebují.