Autor Téma: Smazání stažených souborů z cache  (Přečteno 163 krát)

Offline JaroB

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1002
  • Karma: 28
    • Verze Delphi: XE8, Seattle
Smazání stažených souborů z cache
« kdy: 01-07-2020, 09:05:53 »
Ahoj,
potřeboval bych poradit se smazáním stažených souborů přes urlmon. stažené soubory se ukládají třeba jako jmeno[1].txt, jmeno[2].txt,... atp.
Jak vymazat všechny varianty podle toho jména, které z nějakých důvodů zůstávají v cache?
Ve stažení UrlMon.URLDownloadToFile() zadávám jenom "jmeno.txt".
Díky

Offline pf1957

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 2842
  • Karma: 135
    • Verze Delphi: D2007, XE3, DX10
Re:Smazání stažených souborů z cache
« Odpověď #1 kdy: 01-07-2020, 18:35:49 »
Ahoj,
potřeboval bych poradit se smazáním stažených souborů přes urlmon. stažené soubory se ukládají třeba jako jmeno[1].txt, jmeno[2].txt,... atp.
Jak vymazat všechny varianty podle toho jména, které z nějakých důvodů zůstávají v cache?
Ve stažení UrlMon.URLDownloadToFile() zadávám jenom "jmeno.txt".
A v cem je problem? Nevis kam sa zapisuji nebo vis a nechce se ti resit to indexovani? Nejspis si budes muset udelat parser na suffix [ <int> ] a pak testnout, jestli corename je shodne. Aspon my meli neco podobneho na indexovani prostymi integery bez zavorek

Offline JaroB

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1002
  • Karma: 28
    • Verze Delphi: XE8, Seattle
Re:Smazání stažených souborů z cache
« Odpověď #2 kdy: 01-07-2020, 20:46:01 »
No, já to dělám teď tak, že smažu celou cache před voláním UrlMon.URLDownloadToFile(). Není to úplně ono, resp. není to adresné, ale vymydlí  soubory vcelku spolehlivě.  :)

Třeba se to dělá jináč, nebo je na to už funkce...