Autor Téma: FTable.Filtered := True;  (Přečteno 110 krát)

Online Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 5307
  • Karma: 41
    • Verze Delphi: W10 + Delphi 10.4 professional
FTable.Filtered := True;
« kdy: 13-09-2020, 20:29:22 »
Urobili tu nejakú zmenu? Tak som to mal doteraz a všetko mi fungovalo.
Odrazu mi Locate() vracalo False. Ak som nastavil Filtered na False, je to OK.
Žiaden filter som nepoužil !!!

W10 64b, Delphi 10.4, FireBird 3.05
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Online Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 5307
  • Karma: 41
    • Verze Delphi: W10 + Delphi 10.4 professional
Re:FTable.Filtered := True;
« Odpověď #1 kdy: 13-09-2020, 21:14:43 »
Samozrejme, že chyba je u mňa. Nahodil som testovacie údaje. A zistil som, že mám chybu. Pri jednom SVB neexistovala.
W10 64b, Delphi 10.4, FireBird 3.05
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.