Autor Téma: Profiler gpprofile2017-master  (Přečteno 513 krát)

Offline pf1957

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 3011
  • Karma: 135
    • Verze Delphi: D2007, XE3, DX10
Re:Profiler gpprofile2017-master
« Odpověď #15 kdy: 19-09-2020, 19:15:49 »
Vidím, že najjednoduchšie bude, ak si časy zmerám sám.
Nevidim pro sebe zadny uzitek v tom, abych se temi profilery zabyval. Ale kdyz si das na zacatek kazde obsluhy udalosti (OnCreate, OnShow, aj.) ev. metody, ktera se na vytvareni a zobrazeni formulare podileji, vypis Now s presnosti na 3 desetinna mista do logu s pojmenovanim mista vypisu, tak to uvidis. A nemusis ten vypis sazet vsude, muzes dodatecne rozdrobit ty nejdelsi intervaly.

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 5465
  • Karma: 41
    • Verze Delphi: W10 + Delphi 10.4 professional
Re:Profiler gpprofile2017-master
« Odpověď #16 kdy: 19-09-2020, 20:35:49 »
Potrebujem to pre 4 formuláre. Vytváram tam subformuláre. Najprv zistím čas ich vytvorenia a potom pokračujem kde to je dlhé. Mám funkciu na meranie času. Tam si môžem dať text a číslo na zobrazenie. Takže to je presné, viem o čo ide a ide mi to rýchlo.
Problém mám s SQL manager-om, ktorý mi nechce odmerať celkový čas vykonávania dopytu. Predtým to fungovalo. Stále mi dá čas pre prvých 70 záznamov. Mám ho nastavený správne na všetkých (2) miestach. Tým pádom neviem optimalizovať dopyt >:( >:( >:(
Práve som napísal na podporu.
.
Takže profilery už neriešim.
W10 64b, Delphi 10.4, FireBird 3.05
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Jirka

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 337
  • Karma: 9
    • Verze Delphi: XE2
Re:Profiler gpprofile2017-master
« Odpověď #17 kdy: 19-09-2020, 21:51:38 »
Problém mám s SQL manager-om, ktorý mi nechce odmerať celkový čas vykonávania dopytu. Predtým to fungovalo. Stále mi dá čas pre prvých 70 záznamov.

FetchAll ?

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 5465
  • Karma: 41
    • Verze Delphi: W10 + Delphi 10.4 professional
Re:Profiler gpprofile2017-master
« Odpověď #18 kdy: 20-09-2020, 10:57:28 »
Viď nastavenia
Edit:
Dnes to už funguje. Asi to potrebovalo reštart OS. Včera mi to neprišlo na um.
Edit 2:
Zistil som, že po prvom spustení to už nefunguje!
« Poslední změna: 20-09-2020, 11:21:23 od Stanislav Hruška »
W10 64b, Delphi 10.4, FireBird 3.05
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.