Jj, nastává to třeba, když vytvoříš řádek TRY s tím, že časem nakonec procedury vytvoříš i FINALY. Jenže od této chvíli, kdekoliv dáš enter, tak ti to bude automaticky vkládat END aj. paskvily ... A POZOR ... i když dáš enter nad původním TRY, kde by to logicky nic vkládat nemělo. Ta logika asi nebude moc robustní
No ano, tohle je ovsem spatny postup psani zdrojoveho kodu

Programator neni pisarka, aby neco bezduse opisovala shora dolu, takze kdyz napisu
try a zmacknu enter, tak ocekavam, ze se objevi prazdny radek pro telo a klauzule
finally-end s kurzorem na prazdnem radku, aby se dalo rovnou pokracovat ve psani tela. Osobne bych uvital, kdyby to dalo kurzor na radek za
finally (a mam dojem, ze kdyz jsem delal v Delphi, tak jsem si ty sablony tak upravoval), protoze
try clovek pise za vytvoreni/ziskani prostredku, ktery je treba uvolnit a tak to hned uvolnim. Tim, ze to pisu hned parove, tak na to nikdy nezapomenu a nevzpominam si, kdy jsem naposledy chyboval v uvolnovani nejakeho prostredku. A pak se teprv vratim do tela a plne se soustredim na jeho obsah a zivotnim cyklem uz se nezabyvam.
Takze me to prijde jako naprosto prirozene a spravne chovani editoru, ktery se snazi programatorovi ulehcit praci... Je to uplne stejne, jako kdyz enter po
begin automaticky vygeneruje
end;