Autor Téma: registrace Delphi  (Přečteno 794 krát)

Offline tatko

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 24
  • Karma: 0
Re:registrace Delphi
« Odpověď #15 kdy: 12-11-2020, 06:17:52 »

Hned na prvni obrazovce je tlacitko upresnit nebo tak neco, a tam se to dalo zmenit. Pokud si pamatuji. Instalovat to ted nebudu

správně ...hned na první obrazovce.....
tam jsem se to taky snažil nainstalovat jinde a taky je tam možnost zaškrknout jestli  to chceš nainstalovat všechno to jsem taky nezaškrtnul....a pak mi z Emacadera napsal že jedině Cečko a vše...a zafugovalo...
 
co se týče  licence pouze jsem četl podmínky ...ještě jsem to nezkoušel :))
 

Offline raul

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 383
  • Karma: 15
    • Verze Delphi: FPC :D
Re:registrace Delphi
« Odpověď #16 kdy: 12-11-2020, 09:31:00 »
Fakt ? Fakt ?? Je rok 2020, nebo jsem se prenesl v case ? Fakt ma mit pak zakaznik duveru v kvalitu kodu treba fmx ?

Btw jaka je pokuta za cas, ktery zakaznik ztrati, tim, ze zjistuje proc mu neco nefunguje pri instalaci jinam ? A jo, software nema zaruku...
Lazarus 1.6.3:), FPC, Intel/Arm, Windows/Linux

Offline pf1957

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 3119
  • Karma: 136
    • Verze Delphi: D2007, XE3, DX10
Re:registrace Delphi
« Odpověď #17 kdy: 12-11-2020, 11:44:12 »
A jo, software nema zaruku...
To vis, to je daň za obrovsky rozmach vypocetni techniky, protoze trh akceptoval nekvalitu. Ale kdyby ji neakceptoval, tak by mozna PC stalo porad 1/2 melounu + valorizace na dnesni inflaci a kolem by se pohybovalo jen par vyvolenych...