Autor Téma: Console app (64bit) & Unable to create process  (Přečteno 246 krát)

Offline raul

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 385
  • Karma: 15
    • Verze Delphi: FPC :D
Console app (64bit) & Unable to create process
« kdy: 31-01-2021, 11:37:01 »
Zdarec,
vcera vse ok, dnes prijdu, pustim Delphi (10.3.3 Comm, Win 10 64bit pro) chci pustit utilitu a zobrazi se hlaska Unable to create process. Bez debugu pustit jde, 32bit pustit jde v obou variantach. Co jsem googlil, rad je spousta, nicmene nicmoc nepomohlo (vypnout eset, resetnout pres winsh winsock).

Nejaka napoveda ?
Lazarus 1.6.3:), FPC, Intel/Arm, Windows/Linux

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 2828
  • Karma: 105
    • Verze Delphi: D2007, DXE + 2 poslední
    • O Delphi v češtině
Embarcadero MVP - Czech republic

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 2828
  • Karma: 105
    • Verze Delphi: D2007, DXE + 2 poslední
    • O Delphi v češtině
Re:Console app (64bit) & Unable to create process
« Odpověď #2 kdy: 01-02-2021, 09:31:38 »
Doufam ze jsi tim pochopil, ze zda se ten problem vyskutuje i po restartu. Osobne bych sazel na eset, nebo defender. Predpokladam ze ho mas vypnuty pro cilovou oblast.
Embarcadero MVP - Czech republic

Offline raul

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 385
  • Karma: 15
    • Verze Delphi: FPC :D
Re:Console app (64bit) & Unable to create process
« Odpověď #3 kdy: 01-02-2021, 09:41:15 »
Zdar,
vcera jsem restartoval pouze delphi a nepomohlo. Pak jsem zkusil restartnout celej komp (= ukoncit par desitek aplikaci) a vsiml jsem si, prazdneho okynka (neco jako showmessage bez textu, jen s nadpisem Delphi). OK stisknout neslo, tak jsem celej komp vyp. Dneska se jiz problem nevyskytuje.
Lazarus 1.6.3:), FPC, Intel/Arm, Windows/Linux