Databáze > MySQL

TMySQLDatabase

<< < (2/5) > >>

Vladimir64:
odpověď je:
bohuzel externi pristup k MySQL databazi je z nasi strany zakazany. Sprava probiha pres rozhrani webmysql.forpsi.com.

Díky za radu. Problém je vyřešený. Bohužel ne tak, jak jsem si představoval. Tudy cesta nevede, bohužel. Instalovat Apache a Mysql na každý z počítačů na kterém chci spustit program je nepraktické, z důvodu časté aktualizace tabulek.

pf1957:

--- Citace: Vladimir64  04-03-2021, 00:26:29 ---Díky za radu. Problém je vyřešený. Bohužel ne tak, jak jsem si představoval.

--- Konce citace ---
DB obecne se pres verejne site nezpristupnuji.

pf1957:

--- Citace: Vladimir64  04-03-2021, 00:26:29 ---odpověď je:
Instalovat Apache a Mysql na každý z počítačů na kterém chci spustit program je nepraktické, z důvodu časté aktualizace tabulek.

--- Konce citace ---
No a je nejaky problem nekam postavit vlastni server s nainstalovanou MySQL a k nemu by se vsechny pocitace pripojovaly? V LAN bez problemu, ve WANu pristupne pres VPN.

Vladimir64:
forpsi mi už nabídlo vlastní server a voucher na dva měsíce na vyzkoušení. Přes víkend to zkusím zprovoznit. Dopíšu potom do tohoto vlákna, jestli se dílo povedlo. Díky za reakce

Vladimir64:
vyřešeno. Virtuální server v cloudu, s OS Windows a nainstalovanou Mysql. Není potřeba VPN připojení. Funguje to přesně jak potřebuji. Pro ty z Vás, pro které je programování koníčkem tak jako pro mně a vytváření algoritmů je cosi jako pro jiné luštění křížovek, pro ty kteří mají radost když algoritmus dělá přesně to co chcete a máte neustále pocit, že Vám ujel vlak (v případě programování spíš šinkansen), nepokoušejte se nakonfigurovat server a nainstalovat na něj mysql sami. Z důvodu Vaší a internetové bezpečnosti :-)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi