Zdravim,
mel bych 2 otazky, mam mobilni aplikaci s TWebBrowser (momentalne testuji na Win), ta se pripoji na server stahne HTML soubor, pak javascript v HTML souboru otevre WebSocket na server, to vse funguje, ale nedokazu uzavrit WebSocket jinak nez, ze zavolam nejaky JS pro uzavreni nebo ukoncim aplikaci. Zkousel jsem treba Navigate ('www.seznam.cz') nebo uvolneni cele komponenty WebBrowseru, ale spojeni je porad nazivu. Problem je v tom, ze kdyz 5x spustim Navigate na muj HTML soubor, tak vse probehne vporadku, ale dalsi pokus o pripojeni k serveru jiz nevytvori novy WebSocket.
Nevite jak donutit WebBrowser, aby zavrel vsechny svoje TCP spojeni ? Nebo to lze resit jinak ?
Druhy problem je takovy, ze jsem aplikaci pouzival nekolik mesicu "bez problemu", pak jsem aktualizoval Delphi na posledni verzi (10.4) a najednou se me prestal web nacitat, zjistil jsem, ze zhavaruje pri vykonavani javascriptu (JS knihovna pro kompresi pako.js), kdyz se na web pripojuji ve vsech ruznych prohlizecich na Win, tak console neukazuje zadnou chybu a vse funguje, stejne tak i v Androidu i iOSu.
Nevite jak z WebBrowseru vytahnou nejakou informaci, proc zhavaroval pri vykonavani javascriptu ?
Dekuji za kazdou radu.