Co se jinam nevešlo > Obecné

Záchrana projektu - pomoc

<< < (6/6)

pf1957:

--- Citace: Stanislav Hruška  14-10-2021, 11:23:54 ---Ako vždy. Veľmi presne vystihnuté.

--- Konce citace ---
Bohuzel Ti to moc nepomuze.

IMHO nezbyva, nez si zahrat na obchodnika: vytvorit si seznamy SVJ, spravcovskych firem aj. potencialnich zakazniku, ty obvolat (protoze alespon v CR je zakazana nevyzadana posta, takze je nemuzes obeslat emajly), snazit se vnutit s predvadeckou a ty, kteri te nevyfuckuji, skutecne s ntb objet. Jestli si to pamatuju od obchodniku, tak i bezny sales rep miva skore uspesnosti 1:15 a mensi.

Myslim, ze firmu, ktera byt to chtela adoptovat a dlouhodobe s tim neco delat, jen tak nenajdes, protoze postavit core business na produktu 3. strany predstavuje urcite riziko a naklady ten produkt vstrebat a vecne to nepredstavuje nejake unikatni reseni. Takze spis nejaci "pionyri" plni elanu a stesti/nahoda.

František:
v dnesnej dobe  Cloudov a internetov (ja bych je vsechni zakazala) je velmi tazke vobec prichadzat s novou app len pre windows ...
ale co sa mi zda najhorsie, nik to realne nepouziva, a to si spominal ze to robis pre niekoho, takze mal to pouziat uz odzaciatku a ladit s tebou ...
jedine vychodisko vidim skor spoznat a porovnat to s konkurenciuo a propagovat vyhody prechodu a samozrejme podporu do buducna, ta je klucova
ps. nedostal som Stanislav odpoved na predchadzajucu otazku

Stanislav Hruška:
Aby som pochopil, že je niečo otázka, tak tam musí byť otáznik. Ja som tú vetu pochopil úplne ináč.
Je to program na sledovanie platieb, vystavovanie predpisov ... a výpočet vyúčtovania. Počet SVB nie je obmedzený. Čiže vlastná správa SVB, alebo na základe zmluvy pre viac SVB.
Nie je to pre veľkých správcov, ktorí spravujú viac domov - tie domy nemajú štatút SVB.

Stanislav Hruška:
Vkladám do banku vývojový PC s W10. Kvôli W11 som kúpil nový.
Je tam všetko čo používam. Všetky licencie, adresy a pod.
Mohol by sa niekto ulakomiť.

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi