Autor Téma: Východzí vzhľad Delphi 2010  (Přečteno 227 krát)

Offline Ján Masaryk

  • Mladík
  • **
  • Příspěvků: 89
  • Karma: 5
    • Verze Delphi: 2010
Východzí vzhľad Delphi 2010
« kdy: 25-06-2021, 17:30:50 »
Zdravím chlapi.

Prosím vás, ako sa dá nastaviť východzi vzhľad Delphi 2010 ?
Neviem, kam som poklikal a tak som to s prepáčením rozmrdal, že ma z toho ide šľak trafiť.

Vopred ďakujem za pomoc  :)

Offline Stanislav Hruška

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 5840
  • Karma: 42
    • Verze Delphi: W10 + Delphi 10.4 professional
Re:Východzí vzhľad Delphi 2010
« Odpověď #1 kdy: 25-06-2021, 18:56:36 »
Máš na mysli IDE? Vpravo hore si môžeš vybrať pár rozložení (Default, Debug...). Snáď si sa ich nedotýkal. Ak chceš vlastné, tak si ich máš nadefinovať. Niekto Ti tu môže hodiť patričné súbory.
W10 64b, Delphi 10.4, FireBird 3.05
Expert na kladenie nejasne formulovaných otázok.

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 2910
  • Karma: 106
    • Verze Delphi: D2007, DXE + 2 poslední
    • O Delphi v češtině
Re:Východzí vzhľad Delphi 2010
« Odpověď #2 kdy: 26-06-2021, 13:53:14 »
Nemas nekde dsk  soubor? budto u projektu nebo nekde v delphi datech.

Resp. dela ti to i u noveho cisteho projektu, nebo jen u jednoho?
Embarcadero MVP - Czech republic

Offline Ján Masaryk

  • Mladík
  • **
  • Příspěvků: 89
  • Karma: 5
    • Verze Delphi: 2010
Re:Východzí vzhľad Delphi 2010
« Odpověď #3 kdy: 26-06-2021, 13:56:25 »
Áno IDE.
Dík za snahu, pomôcť.
Už sa mi to nejako podarilo počlovečiť. Už mi iba v layoutoch zostal nejaký "Layout" s nazvom "formshow" a skúsim podľa inštalácie na notebooku zistiť, ako sa pôvodne volala (Mám tam None, Classic Unlocked, Debug Layout, Default Layout a ten môj formshow).
Ale to by mi samozrejme nesmelo spadnúť aj Delphi na notebooku, kde zahučal Welcome Screen - našťastie na to mám bug :)


Offline Ján Masaryk

  • Mladík
  • **
  • Příspěvků: 89
  • Karma: 5
    • Verze Delphi: 2010
Re:Východzí vzhľad Delphi 2010
« Odpověď #4 kdy: 26-06-2021, 14:08:02 »
To Radek.

To sa mi asi podarilo asi, keď  som vypínal PCko a niekde som blbo klikol a skaza bola dokonaná :)