Delphi > Mobilní vývoj

Delphi 11 - Problém s Android aplikacemi

(1/3) > >>

jirka52:
Mám velkou prosbu.
Je tady alespoň jeden člověk, kterému chodí Android 32 bit aplikace ve verzi Delphi 11 Enterprise, Windows 10?
A jestli ano, mohly by mi, prosím, poradit, jak to rozchodit v RAD Studiu 11 Enterprise Version 28.0.42600.6491?
Už cca 3 dny se trápím s instalací Android SDK a prsotě to ani omylem nefunguje.
Výchozozí instalace jednoduše nefunguje. Již jsem ze zoufalství 2x veškeré SDK odinstaloval a znovu nainstaloval pomocí RAD instalátoru a Android SDK a prostě nefunguje.
Výchozí cesty v Tools -> SDK Manager jsou nesmysl, vyžadované nástroje jako např. Aapt.exe, apkasigner.jar atd. tam prostě nejsou.
Googlil jsem, nainstaloval např. Android studio Bumblebee 2021.1.1  a tyto vyžadované aplikace tam také nejsou.
Můžete mi někdo, prosím vás, poradit, jak dál?
Kdysi jsem si napsal v Delphi XE7 testovací aplikaci pro Android, tam vše spolehlivě fungovalo a teď ji ani nejsem schopen rozběhnout.
Díky moc za jakoukoliv radu.

Radek Červinka:
Mne, posli screenshot co mas kdyz das Tools / Manage platforms / Additional Options.

Mas tam zaskrtnute Android SDK a AdoptOpenJDK?

jirka52:
Ahoj, ano mám. Ještě jsem jej dnes odinstalovával a znovu instaloval.

Radek Červinka:
Zkus vytvorit novou prazdnou aplikaci a tu zkus.

Pozadavane mam v
C:\Users\Public\Documents\Embarcadero\Studio\22.0\AndroidSDK-2525-22.0.xxxxx\build-tools\30.0.3

a je to spise apksigner.jar nez apkasigner.jar

Kdyz tak build, tak dole se vypisuje hlaseni, muzes ho rozbalit a primo sem vlozit? Bohuzel mam nainstalovanou uz beta verzi update, takze sem nemuzu vlozit primo co tam mam ja, ale i s cistou D11 to fungovalo

jirka52:
To "apkasigner.jar" byl překlep, správně má být "apksigner.jar".
Adresář "C:\Users\Public\Documents\Embarcadero\Studio\22.0\AndroidSDK-2525-22.0.xxxxx\build-tools\30.0.3" vůbec nemám,
mám jen "c:\Users\Public\Documents\Embarcadero\Studio\22.0\CatalogRepository\AndroidSDK-2525-22.0.42600.6491". No a vtom to adresáři nic není.
Total commanderem jsem prohledal celý disk a nikde nic není.
Mohl by jsi mi, prosím tě, poslat zazipovaný adresář "C:\Users\Public\Documents\Embarcadero\Studio\22.0\AndroidSDK-2525-22.0.xxxxx\build-tools\30.0.3" na email?
Děkuji

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi