Už to mám urobené stĺpec po stĺpci a všetky riadky. Ak zoberieme, že tam bude 50 stĺpcov a 10 riadkov na rok, tak to nie je také strašné. A to som hodnoty voči praxi poriadne nadsadil.
V každom prípade, ak niečo nepoužijem, tak som niečo naučil. Všetky veci čo mi píšete aj skúšam. Už som sa párkrát popálil, keď som to nerobil.
======================================
Ešte uvažujem nad jednou vecou
Mám riadkovú tabuľku predpisov, ktorú občas (2 x ? ) prevádzam na stĺpcovú. Pri bežnom stave ako tento
1 SVB - 100 bytov - 30 služieb - 12 mesiacov - 10 rokov = 360 000 záznamov ročne. Nič extra.
Teoreticky 3 000 bytov = 10 800 009 záznamov. Chcem si navodiť takýto stav a otestovať celú aplikáciu. Výkon som už čiastočne riešil, keď som tam mal skúšobne 3 500 000 záznamov.
.
Už som nad tým uvažoval, ale nemal som skúsenosti a vedomosti. Ido o vytvorenie samostatnej tabuľky pre každé SVB. Tým by som nemal problém s výkonom. Štatistiky sa robia podľa SVB. Takže sa nemiešajú dokopy. Aj to by som vedel.
Možno to ani nebude potrebné. To ešte len uvidím. Už mi tu písali, že majú podstatne väčšie tabuľky a nemajú problém s výkonom.
.
Dôležité je:
- že už to viem urobiť
- po programátorskej stránke to nie je ťažké
- ale prácne to bude dosť
- + zjednodušia sa mi SQL texty, lebo vo všetkých čo ich prepojím s tabuľkou predpisov, vypadne podmienka FKFOCS = :FKFOCS
Len sa neviem rozhodnúť či do toho ísť. Veď ani netuším, či o to bude mať niekto záujem

. Veľký správca to asi nebude

. Jeden je, ale tam sú len 4 byty. Už som si sľúbil, že mu to do týždňa pošlem. Mám už pre to vytvorené podmienky.
.
Kecám a kecám, len aby som nemusel riešiť aplikáciu