Heh, jsem rád, že někteří mí učitelé netrvali na tom, abych ukázal postup jak se učil. Ten jsem nepochopil dodnes. Ale správný výsledek jsem měl rychleji než kolikrát i oni. ChatGPT atd tu prostě je, a jak to dopadne se dá těžko předvídat. Dovedu si představit popisek zboží, o kterém nic neví (zřejmě se jeden český výrobce přenesl v čase a takový popisek už má pár let, v popisku info, v manuálu ani ťuk a prodejce taky neodpověděl stylem: jasně to je tady a tady), takže se popisky a návody stanou líbivější, méně přesné a posléze tedy možná i méně čtené. No a tady si říkám, proč je tam vlastně mít vůbec, stačila by tabulka parametrů a bude výstižnější - samozřejmě pro jistou zákaznickou skupinu nebude tak přitažlivá. Něco podobného zažívám občas u některých copywriterů - napíše o čemkoliv, no ale musí přece mít dost podkladů - což někteří nevyžadují a prý si poradí. Budem teď zkoušet nechat si kreslit určité ilustrace, tak jsem zvědav, až to kolega naštuduje a něco z toho vyleze. Já ji zatím použil pouze jako poradce u projektu napsaného v php, kde potřebujem pár věcí jemně změnit a .. byť dává kolikrát nesmysl, po upřesnění se opraví. Je legrační, že - poslední zpráva se mi nezobrazuje celá, můžeš ji zopakovat - napíše něco úplně jiného a někdy i mírně k jinému dotazu.
Btw nedávno jsem si pro ujištění nechal přeložit kousek anglického textu (psaného neangličanem) od deepl a velice divně mi tam přebývala věta, kterou jsem v originále vůbec nenašel, bavili se tam o podobných věcech, ale v tom místě +- 10 řádků nic takového nebylo.
Tak či tak, přijde změna. Pauznout to? Nesmysl, pauzne to někdo, druhej ne. Přizpůsobit se.