Databáze > Obecné
Paradox
(1/1)
Solimok:
Mám program, který jsem si kdysi vytvořil a velmi ho potřebuji. Také data v něm uložená. Bohužel se jedná o tabulky Paradox a BDE. Program mě stále dobře funguje na 64 bitovém PC s Win10. Pořídil jsem si nový PC a mám na něm stejný systém. Zkopíroval jsem do něho zmíněný program, nainstaloval a zapsal data do BDE a nedokážu si poradit s tím, že nefunguje správně. Stále mi ukazuje počet záznamů v databázi asi 2500. Jenže v databázi je už asi o 1000 záznamů více. Na původním PC se mi počet zobrazuje správně, ale všiml jsem si jedné věci. Pokud na starém PC program spustím přímo souborem exe, je počet záznamů také nižší, těch asi 2500. Pokud ho ale spustím přes zástupce na ploše, je všechno správně. Na novém PC to takto ale bohužel nefunguje. Můžete mi poradit? Jsem už starý člověk a novinky už mi unikají, proto jsem se rozhodl poprosit o pomoc.
PetrB0:
Ahoj,
jenom takový pitomý dotaz. Nemáš na tom původním PC v ikoně nějaké cmd line parametry, se kterými to spouštíš?
Radek Červinka:
Jak píše Petr, neukazuje ten zástupce někam jinam? Když ten nový exe spustíš přes toho zástupce?
Solimok:
Myslím, že hledám správně a nespouští se tedy se žádnými parametry. Bylo by to snad ve vlastnostech té spouštěcí ikony, nebo exe souboru, nebo ne?
Navigace
[0] Seznam témat
Přejít na plnou verzi