Dobrý den,
přešel jsem z DF7 na RAD Studio12, protože si chci zkusit napsat jednu vlastní aplikaci pro Android. Jsem v tom bohužel uplný začátečník. Proto se obracím na vás, co jste ochotni mi věnovat čas.
Spustím si RAD Studio, počkám až naběhne, zadám si nový projekt a volbu Multi-device application, protože tuto volbu jsem našel na jiných stránkách, věnujících se FireMonkey a tvorbě aplikace, dále si vybírám volbu Header/Footer, cílový adresář.
Naskočí mi ovšem popis v angličtině a z mě neznámého důvodu se nedaří to zkopírovat a strojově přeložit a já sám anglicky bohužel neumím.
Takže jej zavřu a pokračuju dále, otevře se formulář, nahoře si nastavuji Android 32bit a v dolejší části pak Android a Android tablet 10''
Na formulář pak vložím tlačítko a do něj jen příkaz Showmessage('Ahoj'); protože zatím se učím a nic jiného nechci.
A po spuštení kompilace se objeví druhé chybové okno, je mi jasné že něco, někde chybí, ale já to prostě nedostanu do překladače, abych porozuměl tomu co a kde chybí.
Otázky jsou tedy jak přeložit, porozumět a sehnat to co tomu evidentně chybí a ukazuje to okno
1)vlevo zelené s nadpisem Welcome to Android a
2)s nadpisem Add a new SDK.
Předem moc děkuji všem za pomoc.