Co se jinam nevešlo > Obecné

eshop

(1/1)

Stanislav Hruška:

Keďže nemám čo robiť, tak mi bola ponúknutá možnosť "vyrábať" grafické prostredie pre e-shopy. Vo Visual Studiu. Bol mi odporúčaný kodek CMS. Našiel som Matter CMS - asi to je to, čo mal na mysli ponúkajúci. Tvrdil mi, že to budem robiť vizuálne a nebudem musieť písať žiaden kód. Po krátkom surfovaní nemám ten pocit vizuálnej práce.
Z VS som zdesený a Matter CMS som z videí veľmi nepochopil. Pokladám za prvotný šok

Skôr než budem konzultovať moje zistenia s ponúkajúcim, tak by som rád vedel nejaké veci:

* Pozeral som na VS a Matter CMS zle? Je tam tá vizuálna práca?
* Je možné danú požiadavku splniť v Delphi tak, aby si samotný kód písali v niečom inom?
* Viete mi poradiť ako na to čo najjednoduchšie?

Ďakujem.

Slappy:
Myslis https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=eliostruyf.vscode-front-matter-beta ?

To je pre VS Code.

Predpokladam, ze ide o nieco take, ze nejaky CMS (eshop) vytvoris nejaky nove design (v zmysle nieco ako template), ale pride mi to viac ako tvorba grafiky: HTML/CSS/Photoshop a tak?

Programovat netreba to je pravda, avsak tiez to nejde len tak. A s Delphi to nema teda naozaj nic...

Stanislav Hruška:
Ďakujem.
Ten Matter CMS je aj pre (komplet) VS.
Dostal som teraz nejaké ďalšie informácie.

* Vraj na to existuje doplnok. Nevedel si spomenúť ako sa to volá. Pošle mi to. Po preskúmaní sa ozvem
* Má to byť PHPJa som mal na mysli GUI - komponenty. Nič také ako Photoshop.

Navigace

[0] Seznam témat

Přejít na plnou verzi