Chlapi, po**be ma 🤦. Prepacte ze nadavam ale ked vam poviem ze co bol problem tak vas vynesie zo stolicky 🤦🤦🤦.
Davajte si velky pozor aby ste v roznych serach paths / library paths / include paths nemali na konci cesty lomitko vid obrazok. Uz som sa s tym v minulosti stretol ze niekedy ma IDE dost nevyspitatelne problemy ak su cesty ukoncene lomitkom. I vtedy som hodne krvacal kym som tuto pricinu objavil. Uz si presne nepamatam ale myslim ze to ani nesuviselo vtedy z resources. Mozno hej, no tentoraz urcite, problem ma na robasi brcc32.exe.
Skusal som random pridavat spetne lomitka na koniec ciest, niekedy to nevadilo, inokedy ano, a teraz sa podrzte, brcc32 pri inom lomitku v inej ceste uz nemalo problem s "FNC.RC" ale teraz odo mna pytalo chybajuci subor "Files.RC", tam niekde je taky pruser ale taky pruser ze ono si to kopci nazov suboru dakde z pamatovej kopy (heap) alebo nejake stacku, proste z hocikade, raz "FNC" raz "Files" to su vsetko existujuce data z pamati procesu a on ich tam random suka podla toho kde sa to ukoncujuce lomitko nachadza. Alebo sa mi stalo aj to ze brcc32 po odpaleni prikazu mi len do konzoli vypisalo help ako ho mam pouzivat a nic nespravilo. Ze ziadna chyba, nic, len si brcc32 myslel ako keby som mu nedodal ziadne parametre a prepinace, no uzas.
Stratil som s tym min 6 hodin experimentov a vypisovania pretoze ta chyba nemala absolutne nijaky logicky suvis s nicim a este dobre ze som dobre vycitil ze s tym TMS nic nema, pretoze by som si s nimi vykecaval dalsie hodiny a neprisli by sme na nic. Idem si dat poldeci, aspon dve, lebo ma rozhodi...
Na kto by cakal ze brcc32 bude mat taku fatalnu chybu v sebe 🤦🤦🤦