Co se jinam nevešlo > Obecné

Taká zvláštna prosba

<< < (4/4)

Radek Červinka:

--- Citace: Daniel_Andrascik  25-06-2024, 09:19:52 ---
Diky za priblizenie. Takze hovoris ze napriek tomu ze je to taky kockopes tak je to komercne pouzitelne? Nenarazaz na obmedzenia a zadrheli? Zvycajne taketo kockopsy sa tvaria skvelo na prezentacnom vebe ale pri plnom nasadeni to uz tak ruzove nie je. Uz sa nejaky cas pozname takze na teba dam ;) a tiez registrujem ze Unigui tu s nami je uz hafo rokov.

--- Konce citace ---

No ono je to postavene na velmi kvalitni JS komercnim frameworku (maji OEM licenci), takze oni delaji jen binding JS <=> Pascal. Mam to nasazene a lidi si to pochvaluji. Jsou tam mouchy jako ma vsechno, ale to co jsem s tim stvoril za minimalni cas je celkem neuveritelne. Neni to na vsechno, ale je to stabilni, vysledek vypada hodne dobre, je za tim x let vyvoje a je to tam poznat. A hlavne pro pristup do DB muzes pouzit to co pouzivas ve VCL, nebo muze pouzit REST nebo co chces. Proste to co dokazes pouzit ve VCL a tak vetsinu veci lze pouzit.
Zkus trial. nebo zkus https://prime.fmsoft.net/demo/desktop/mdemo.dll a tam si najdi fishfact . To je desktopova verze, ale kdyz si das trosku pozor tak to muzes pouzit i na tabletu. Tady je mobilni - https://prime.fmsoft.net/demo/touch/mdemo.dll/m ale tu jsem nepotreboval a je drazsi

František:

--- Citace: Radek Červinka  07-06-2024, 12:59:03 ---Tak 5 hodin prace v unigui, ale musíš to mít kde pak nasadit :-). Ale vážně bych to nedělal jako apku, ale web stránku, která se bude chovat jako mobilní aplikace. Moc mne to baví a hodně se mi to osvědčilo, žádné problémy se store Android/iOS.

--- Konce citace ---
a to nedelat jako apku ale web jde jak v delphi?
- to som sa pytal hned, a az teraz so docital vlakno ... takze nejede, či?

Radek Červinka:

--- Citace: František  31-07-2024, 22:28:56 ---
--- Citace: Radek Červinka  07-06-2024, 12:59:03 ---Tak 5 hodin prace v unigui, ale musíš to mít kde pak nasadit :-). Ale vážně bych to nedělal jako apku, ale web stránku, která se bude chovat jako mobilní aplikace. Moc mne to baví a hodně se mi to osvědčilo, žádné problémy se store Android/iOS.

--- Konce citace ---
a to nedelat jako apku ale web jde jak v delphi?
- to som sa pytal hned, a az teraz so docital vlakno ... takze nejede, či?

--- Konce citace ---

No vsak jsem to tady popsal, web aplikace, psana v unigui, jejim vysledkem je web, ktery po zobrazeni na mobilu vypada jako apka.

ejan:
Na web aplikace je součástí Delphi- RAD studia RadPHP/HTML5Builder, ve kterém jsou komponenty jako v Delphi jen jsou napsané v PHP a program se píše v PHP. Dnes bych tento nástroj nepoužil, použil bych framework PHP Laravel.

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi