Co se jinam nevešlo > Obecné

Taká zvláštna prosba

<< < (2/4) > >>

Stanislav Hruška:
Pozrel som sa na internet. Možno Ťa niečo osloví
Zadalo som do vyhľadávača "zapisovat spotrebu kWh elektrina/plyn voda"

Toto je česká aplikácia

https://www.ateliernitro.cz/
Mobil ani WEB som nikdy nerobil. Ani sa neodvážim ísť do toho.

Slappy:

--- Citace: Radek Červinka  07-06-2024, 12:59:03 ---
--- Citace: Slappy  07-06-2024, 09:45:26 ---Ja by som potreboval jednoduchu appku kde si budem zapisovat spotrebu kWh elektrina/plyn voda a bude mi to robit grafy.

Idealne mobil/web.

--- Konce citace ---

Tak 5 hodin prace v unigui, ale musíš to mít kde pak nasadit :-). Ale vážně bych to nedělal jako apku, ale web stránku, která se bude chovat jako mobilní aplikace. Moc mne to baví a hodně se mi to osvědčilo, žádné problémy se store Android/iOS.

--- Konce citace ---

Pozrel som, vidím to tak, že Unigui je niečo ako Electron.
Veľa ľudí tak robí appky,že zároveň im to umožňuje spraviť web aj app naraz.

Je to už taký skôr webový vývoj, @Stano vieš to?
A nie je mi jasné licencovanie, asi to treba kúpiť extra kým electron je zdarma...

V každom prípade navrhujem nejakú užitočnú vec,nech sa neprogramuje len tak doblba a toto by bolo užitočné pre ľudí čo majú fotovoltaické panely...

Radek Červinka:
No není, elektron je web apka, kterou davas do Android nebo Apple store, coz je nejvetsi pakarna.
Tohle je normalni web, ktery se ale tvari na mobilu jako apka, takze sice musis byt online s minimum dat (ale to dnes ve vetsine pripadu neni problem),
ale za to nic ohledne distribuce neresis.  Tak pred 5 lety bych rekl ze je to omezujizi, dnes je pro mne omezujici distibuce aplikaci.

--- Citace: Slappy  08-06-2024, 07:00:45 ---Pozrel som, vidím to tak, že Unigui je niečo ako Electron.
Veľa ľudí tak robí appky,že zároveň im to umožňuje spraviť web aj app naraz.

--- Konce citace ---

Radek Červinka:
Stando: https://delphi.cz/post/Hledame-programatora.aspx

Stanislav Hruška:
Ja si na niečo také netrúfam. Ale zaskočila ma tam veta

--- Citace ---se vším tě naučíme pracovat, důležité je mít zájem
--- Konce citace ---

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi