Autor Téma: Taká zvláštna prosba  (Přečteno 763 krát)

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 3472
  • Karma: 112
    • Verze Delphi: D2007, DXE + 2 poslední
    • O Delphi v češtině
Re:Taká zvláštna prosba
« Odpověď #15 kdy: 25-06-2024, 09:35:54 »

Diky za priblizenie. Takze hovoris ze napriek tomu ze je to taky kockopes tak je to komercne pouzitelne? Nenarazaz na obmedzenia a zadrheli? Zvycajne taketo kockopsy sa tvaria skvelo na prezentacnom vebe ale pri plnom nasadeni to uz tak ruzove nie je. Uz sa nejaky cas pozname takze na teba dam ;) a tiez registrujem ze Unigui tu s nami je uz hafo rokov.

No ono je to postavene na velmi kvalitni JS komercnim frameworku (maji OEM licenci), takze oni delaji jen binding JS <=> Pascal. Mam to nasazene a lidi si to pochvaluji. Jsou tam mouchy jako ma vsechno, ale to co jsem s tim stvoril za minimalni cas je celkem neuveritelne. Neni to na vsechno, ale je to stabilni, vysledek vypada hodne dobre, je za tim x let vyvoje a je to tam poznat. A hlavne pro pristup do DB muzes pouzit to co pouzivas ve VCL, nebo muze pouzit REST nebo co chces. Proste to co dokazes pouzit ve VCL a tak vetsinu veci lze pouzit.
Zkus trial. nebo zkus https://prime.fmsoft.net/demo/desktop/mdemo.dll a tam si najdi fishfact . To je desktopova verze, ale kdyz si das trosku pozor tak to muzes pouzit i na tabletu. Tady je mobilni - https://prime.fmsoft.net/demo/touch/mdemo.dll/m ale tu jsem nepotreboval a je drazsi
Embarcadero MVP - Czech republic