Diky za priblizenie. Takze hovoris ze napriek tomu ze je to taky kockopes tak je to komercne pouzitelne? Nenarazaz na obmedzenia a zadrheli? Zvycajne taketo kockopsy sa tvaria skvelo na prezentacnom vebe ale pri plnom nasadeni to uz tak ruzove nie je. Uz sa nejaky cas pozname takze na teba dam a tiez registrujem ze Unigui tu s nami je uz hafo rokov.
Tak 5 hodin prace v unigui, ale musíš to mít kde pak nasadit :-). Ale vážně bych to nedělal jako apku, ale web stránku, která se bude chovat jako mobilní aplikace. Moc mne to baví a hodně se mi to osvědčilo, žádné problémy se store Android/iOS.
Citace: Radek Červinka 07-06-2024, 12:59:03Tak 5 hodin prace v unigui, ale musíš to mít kde pak nasadit :-). Ale vážně bych to nedělal jako apku, ale web stránku, která se bude chovat jako mobilní aplikace. Moc mne to baví a hodně se mi to osvědčilo, žádné problémy se store Android/iOS.a to nedelat jako apku ale web jde jak v delphi?- to som sa pytal hned, a az teraz so docital vlakno ... takze nejede, či?