64bit verzi Win32bit a Win64bit kompilátoru, pro jistotu. Sorry, od nás byla odezva stejná, nic s tím neděláme, je to rozhodnutí majitele a vím, že za to dostanou sodu. Prostě PRO zůstává jako předtím, jen jsou ještě někdy trošku rychlejší, jak se dělalo porovnání. Ent dostávají navíc i 64bit verze obojího (aspoň momentální stav).
Rozumím, že zatím jen kompilátor. Sodu si fakt zaslouží - v době, kdy je 64bitové skoro vše, zkusí opatrně udělat 64bitový alespoň kousek, a ještě se tváří, že si to zasluhuje prémiovou cenu... Zajímalo by mě, kolik zákazníků udělá upgrade z PRO na vyšší edici jen proto, aby měli 64bitový kompilátor (tak nějak předpokládám, že s novými chybami, které teprve čekají na objevení).
Ne jen kompilátor, ale i LSP verze kompilátoru. Ne zkusí, ale prostě to není mávnutím proutku.
Jsou mraky testů na validnost výsledku běhu programu z kompilátoru, porovnávali se jak exe z původních kompilátorů, tak nově udělané.
Navíc výsledek je binárně stejné dcu jako původní verze, sám jsem některé velké jednotky porovnával.
Není to nový kompilátor, jen je přeložen do 64bit, což vzhledem k tomu, že původní byl kdysi částečně i v asm velký a nutný skok, protože IDE volá kompilátor jako DLL a takže 64bit IDE potřebuje v první řadě 64bit DLL.
Samozřejmě nic není nemožné a je možné, že něco není unit testy pokryto.
No hlavní devizou a jejich argumentem a hlavním prodejním bodem bude to, že u extra velkých projektů (tj. "Enterprise"), někdy 32bit kompilátoru prostě došla pamět. To teď nenastane.
Prosím klasicky: nebijte messengera. Já s tebou souhlasím.