Autor Téma: PHP request na moje zařízení  (Přečteno 489 krát)

Offline Kony

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 295
  • Karma: 1
    • Verze Delphi: Delphi 7
PHP request na moje zařízení
« kdy: 24-04-2020, 20:58:02 »
Ahoj,
mám vytvořené php(html) stránky, kde potřebuji mít odkaz ve tvaru (http://ipadresa:1080/ON) a nebo (http://ipadresa:1080/OFF), ale aby se poslal tento request, ale zůstalo to na mých stránkách... bohuzel redirect nelze pouzit, ze bych na tom zařízení použil a to by mě vrátilo na původní stránky.
Lze toto vůbec udělat ??

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1144
  • Karma: 43
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:PHP request na moje zařízení
« Odpověď #1 kdy: 25-04-2020, 09:07:17 »
Pokud to chápu správně, tak potřebuješ, aby ti stránky odpovídaly na portu 80 (standardní) a 1080.
Nevim, jaký provozuješ server, ale redirect s tímhle nemá nic společného - prostě v IIS nebo Apache "nabinduješ" port, aby ti server na dalším portu poslouchal zprávy a mohl odpovídat.

Offline Kony

  • Hrdina
  • ****
  • Příspěvků: 295
  • Karma: 1
    • Verze Delphi: Delphi 7
Re:PHP request na moje zařízení
« Odpověď #2 kdy: 25-04-2020, 09:35:55 »
Nn to mam vyresene, me jde o vytvoreni odkazu na mych strankach, ktery poslou pozadavek, ale zustanou na tech strankach, nasel jsem ze by to melo jit ajaxem, ale vubec nemam tuseni jak na to

Offline < z >

  • Administrátoři
  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 1144
  • Karma: 43
    • Verze Delphi: 7, 2010
Re:PHP request na moje zařízení
« Odpověď #3 kdy: 25-04-2020, 19:19:56 »
Tak s tím ti neporadím
https://www.w3schools.com/xml/ajax_xmlhttprequest_send.asp

Offline pf1957

  • Padawan
  • ******
  • Příspěvků: 2838
  • Karma: 134
    • Verze Delphi: D2007, XE3, DX10
Re:PHP request na moje zařízení
« Odpověď #4 kdy: 26-04-2020, 08:49:49 »
Jestli pouzivas knihovnu jQuery, budes to mit trochu jednoduzsi viz https://api.jquery.com/jQuery.ajax/. Neco malo o jQuery.Ajax je i na te W3Schools https://www.w3schools.com/jquery/ajax_ajax.asp

Tvoje zarizeni musi na HTTP pozadavek regulerne odpovedet, teoreticky by mel stacit jen HTTP result kod bez dat, ktery si osefujes pomoci statusCode viz vyse, ale muzes si poslat i nejaka data treba JSONem a pak nekde neco zobrazit/obarvit podle toho, jak to dopadlo.