Autor Téma: BringToFront  (Přečteno 2484 krát)

Offline Fala

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 168
  • Karma: 2
    • Verze Delphi: XE2
    • Software pro poskytování technické podpory
BringToFront
« kdy: 20-06-2012, 15:52:18 »
Funguje vám BringToFront? tato funkce sice na TForm je, ale neudělá vůbec nic.

tohle taky nefunguje:
 SetForegroundWindow(Handle);

Mám Visty, jestli to má vliv

Offline Radek Červinka

  • Administrátoři
  • Padawan
  • *****
  • Příspěvků: 2329
  • Karma: 102
    • Verze Delphi: D5,D2007, DXE, DXE2 + 2 poslední (Tokyo)
    • O Delphi v češtině
Re:BringToFront
« Odpověď #1 kdy: 20-06-2012, 20:35:09 »
A to z toho Platform.BringToFront jsi zkoušel?

Jinak asi zkus FmxHandleToHWND, unit FMX.Platform.Win - a to bych teprve předal tomu SetForegroundWindow
Embarcadero MVP - Czech republic

Offline Fala

  • Plnoletý
  • ***
  • Příspěvků: 168
  • Karma: 2
    • Verze Delphi: XE2
    • Software pro poskytování technické podpory
Re:BringToFront
« Odpověď #2 kdy: 20-06-2012, 21:07:26 »
A to z toho Platform.BringToFront jsi zkoušel?

Jinak asi zkus FmxHandleToHWND, unit FMX.Platform.Win - a to bych teprve předal tomu SetForegroundWindow
tak to je přesně ono, funguje

Díky moc