Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Obecné / Re:Nejake nejasnosti ohledne zacatku programovani v Delphi.
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy Dnes v 19:44:14 »
Môžem ja za to, že máš niekde odkaz na nejakú zabudnutú svoju triedu TForm3. Daj si to vyhľadať:
  • vo všetkých súboroch projektu
  • v adresári projektu
Všetky odkazy naň vymaž. Prípadne tu daj súbor *.dpr
Choď do príkazu podľa obrázka. Ak ta niečo bude, tak všetko vymaž.
2
Obecné / Re:Nejake nejasnosti ohledne zacatku programovani v Delphi.
« Poslední příspěvek od max2 kdy Dnes v 19:10:43 »
Udelal jsem jak doporuceno, ale kompilace haze tuto chybu:
3
Obecné / Re:Nejake nejasnosti ohledne zacatku programovani v Delphi.
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy Dnes v 18:40:33 »
Toto sú súbory, ktoré sa vytvárajú automaticky. Nie vždy všetky. Tučné vždy. Pri ostatných si nie som istý.

  • JasotSVB.dpr
  • JasotSVB.dproj
  • JasotSVB.dres
  • JasotSVB.dsk
  • JasotSVB.eof
  • JasotSVB.ficfg
  • JasotSVB.filog
  • JasotSVB.dproj.local
  • JasotSVBResource.rc
  • JasotSVB.res
4
Obecné / Re:Nejake nejasnosti ohledne zacatku programovani v Delphi.
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy Dnes v 18:34:49 »
Na mail mi prišla reakcia. Ale tu ju nevidím  :o Treba čítať pozorne a s porozumením:
Citace
Je tam jediný formulár. Daj ho do svojho cvičného projektu a nastav ho ako hlavný.
Čo na tom nie je jasné? Skúsime ináč:
  • Založ si nový projekt
  • Skopíruj k nemu, do jeho adresára, daný formulár. Oba súbory
  • Formulár pridaj do projektu +
  • Automaticky vytvorený formulár vyhoď -
  • Spusť program.
dpr a dproj sa vytvoria automaticky. Tie Ti nemusím posielať!
5
Obecné / Re:Nejake nejasnosti ohledne zacatku programovani v Delphi.
« Poslední příspěvek od max2 kdy Dnes v 18:34:39 »
Zajimave,diky, ale neprilozil jsi tam MainForm.dproj  :(
6
Obecné / Re:Nejake nejasnosti ohledne zacatku programovani v Delphi.
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy Dnes v 17:57:23 »
V rámci relaxu a rezania frajera 8)  som Ti urobil ukážku. Aj keď o ňu nestojíš ;) . Je tam jediný formulár. Daj ho do svojho cvičného projektu a nastav ho ako hlavný.
Snažil som sa tam dať čo najviac poznámok. Až si to naštuduješ, tak sa pýtaj.
Ďakujem :(
7
Obecné / Re:FastReport QRKod pro platbu
« Poslední příspěvek od rames.iii kdy Dnes v 16:01:15 »
Ahoj.
Pro svoji potřebu jsem si vytvořil TfrxQRPlatbaPreset = class(TfrxCustomObjectPreset). Mělo by to být celkem univerzálně použitelné, tak pokud by se někomu hodilo, přikládám.
8
Obecné / Re:FastReport QRKod pro platbu
« Poslední příspěvek od Badtotem kdy Dnes v 13:39:38 »
Super, moc díky....jednoduché když se to umí. Já už se začal trápit s ExpressionPreset....:)
9
Obecné / Re:FastReport QRKod pro platbu
« Poslední příspěvek od KarelHorky kdy Dnes v 12:32:06 »
Obrázek QR kódu je vytvořený z řetězce, který si musíš poskládat předem a pak jej vložíš do property Text komponenty TfrxBarcode2DView. Z čeho poskládáš řetězec si přečti na qr-platba.cz, musí obsahovat některé povinné pole, mnoho je jich nepovinných, pole jsou oddělené hvězdičkou "*".
Je potřeba dodržet i formát písma, tj. všechno velkým a bez diakritiky. Účet je ve formátu IBAN.
10
Obecné / Re:FastReport QRKod pro platbu
« Poslední příspěvek od Radek Červinka kdy Dnes v 12:29:14 »
Vlozis QRCODE, viz obrazek, a pak si vytvoris zpravu - format viz https://qr-platba.cz/pro-vyvojare/specifikace-formatu/ a ten nechas pres ten QR kod zakodovat
Stran: [1] 2 3 ... 10