Poslední příspěvky

Stran: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Obecné / Re:TMS TAdvStringGrid
« Poslední příspěvek od Leo1 kdy 16-01-2019, 12:50:12 »
Mam  Delphi.XE10 a v  baliku TMS Component Pack8.3.4.0 komponenta TAdvGridExcelIO není.
22
Obecné / Re:TMS TAdvStringGrid
« Poslední příspěvek od Jirka Ondricek kdy 16-01-2019, 11:49:34 »
Mam nainstalovaný TMS Component Pack_8.3.4.0
Ja myslel tu TAdvGridExcelIO komponentu, zda je zdarma.

Jsem dal ignore a ten balik se mi nainstaloval do C:\Users\Leo\Documents\TMSSoftware\AdvGridFilters
Překopiroval jsem ho do c:\Program Files (x86)\Embarcadero\Studio\17.0\lib\
A odinstaloval.
Jak ji nainstalují ručně?

do options - libray - libray path  c:\Program Files (x86)\Embarcadero\Studio\17.0\lib\AdvGridFilters\Packages\

TAdvGridExcelIO určitě není zdarma, měla by být součástí instalace. Neznám jejich trial instalaci, ale pokud si dobře pamatuji rozhodně nebylo potřeba nic nikam kopírovat, pokud proběhla instalace korektně. O jakou Delphi verzi se jedná? Jestli si vzpomínám byl problém s instalací jejich komponent pro 10.3.
23
Firebird a Interbase / Re:Použítí BLOB nebo velkého VarChar
« Poslední příspěvek od Jirka kdy 16-01-2019, 11:18:56 »
Segment size většinou uvádějí, že je ignorován :-)

Já si doposud myslel že pokud se data vejdou velikostně do   segment size  tak se ukladají přímo do tabulky k ostatním datům
a ne do samostatného blobu na který odkazuje interní BlobId
24
Obecné / Re:TMS TAdvStringGrid
« Poslední příspěvek od Leo1 kdy 16-01-2019, 10:52:23 »
Mam nainstalovaný TMS Component Pack_8.3.4.0
Ja myslel tu TAdvGridExcelIO komponentu, zda je zdarma.

Jsem dal ignore a ten balik se mi nainstaloval do C:\Users\Leo\Documents\TMSSoftware\AdvGridFilters
Překopiroval jsem ho do c:\Program Files (x86)\Embarcadero\Studio\17.0\lib\
A odinstaloval.
Jak ji nainstalují ručně?

do options - libray - libray path  c:\Program Files (x86)\Embarcadero\Studio\17.0\lib\AdvGridFilters\Packages\
25
Obecné / Re:TMS TAdvStringGrid
« Poslední příspěvek od Jirka Ondricek kdy 16-01-2019, 10:32:27 »
TAdvStringGrid není zdarma. Je z balíku placených komponent. Na stránkách dodavatele je ke stažení trial k otestování. A myslím, že součástí balíku je i TAdvGrid Excel IO pro ukládání do xls.
26
Obecné / TMS TAdvStringGrid
« Poslední příspěvek od Leo1 kdy 16-01-2019, 10:05:21 »
Dobrrý den.
Chtěl bych Vás poprosít o pomoc.
Potřebují uložít tabulku TAdvStringGrid do excelu.
Když jsem zkoušel otevřít někdere sample co jsou na strankach TMS, vyskočí mi hlaška že nenam TAdvGridExcelIO komponentu.
https://www.tmssoftware.com/site/advgridfilters.asp
Ve staženem zip je setup.exe
Po spuštění na mně vyskočí okno.

Citace
TMS TAdvStringGrid is not installed.
Please abort this installation, install TMS TAdvStringGrid and try again
Pomužete?
PS:je tato komponente zdarma?
Je tam Free downloads ale zda je to demo jsem žadne info nenašel

27
Len tak pre každý prípad.
V takýchto prípadoch pre istotu "likvidujem" prípadné neviditeľné nežiadané znaky skopírovaním obsahu celej jednotky do texťáku (PsPad). Tam to, po prípadnom skontrolovaní, opäť skopírujem a vložím späť do jednotky. Ale je pravda, že som to už véééľmi dlho nepotreboval.
28
Obecné / Re:Prekladac mproblemy s prekladem inferovaneho typu polozky generickeho open array
« Poslední příspěvek od pf1957 kdy 15-01-2019, 20:26:31 »
Aneb využití random() v kompilátoru :-)
Diky za ten SSCCE. Zajimave je, ze i kdyz z nej vyhazuju dal, tak se chyba projevuje, zatimco ve skoro identickem SSCCE, ktery jsem psal od zacatku, se chyba nevyskytuje :(
29
A nejvic divne mi prijde, ze to preklada pokazde trochu jinak, zahrnujic i spravnou verzi :o

Aneb využití random() v kompilátoru :-)
30
Obecné / Re:Prekladac mproblemy s prekladem inferovaneho typu polozky generickeho open array
« Poslední příspěvek od pf1957 kdy 15-01-2019, 18:29:30 »
sem to zacal mixoval (jako unsigned 64bit se signed), tak to zacal byt problem, jako by dochazelo k nejake konverzi. Ale je to podivne
Divne to je, protoze ten chybny preklad se tyka jen vypoctu adresy elementu pole tj.
Kód: Delphi [Vybrat]
  1. AArray[idx]
a ten by mel byt intaktni s ohledem na dalsi (vnejsi) typecast. A nejvic divne mi prijde, ze to preklada pokazde trochu jinak, zahrnujic i spravnou verzi :o
Stran: 1 2 [3] 4 5 ... 10