Poslední příspěvky

Stran: 1 ... 8 9 [10]
91
Obecné / Re:Spustenie akcie z menu AV, ináč nie
« Poslední příspěvek od Delfin kdy 15-05-2019, 13:53:35 »
Je to TMS komponent. Nie je to jeho chyba, lebo takto sa správa aj TPopUPMenu - štandardný komponent ???

V tom pripade prosim MCVE.
92
Obecné / Lazarus a FastReport
« Poslední příspěvek od vandrovnik kdy 15-05-2019, 12:58:19 »
FastReport VCL doplnil podporu pro Lazarus (beta).
https://www.fast-report.com/en/news/423/
93
Obecné / Re:Spustenie akcie z menu AV, ináč nie
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 15-05-2019, 12:53:12 »
Chyba nastáva pri vytváraní formulárov pri volaní Vcl.Controls.ScrollBarCreate. Krokoval som to aj ďalej, ale nevedel som to už čítať - asembler.
94
Obecné / Re:Spustenie akcie z menu AV, ináč nie
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 15-05-2019, 12:37:59 »
Je to TMS komponent. Nie je to jeho chyba, lebo takto sa správa aj TPopUPMenu - štandardný komponent ???
95
Obecné / Re:Spustenie akcie z menu AV, ináč nie
« Poslední příspěvek od Morrison kdy 15-05-2019, 11:18:34 »
Předpokládám, že AdvMainMenu je nějaká komponenta 3. strany. Ty k ní nemáš zdrojáky abys to mohl odkrokovat?
96
Obecné / Re:Spustenie akcie z menu AV, ináč nie
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 15-05-2019, 10:03:20 »
Zabudol som napísať, že sa to deje len pri použití VCL style. Pri TMS style problém nie je.
Platí to aj pre PopUpMenu!
97
Obecné / Spustenie akcie z menu AV, ináč nie
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 15-05-2019, 09:56:39 »
Radšej som založil novú tému. Totálne tomu nerozumiem

Mám
  • mniAppearance, položka v AdvMainMenu,  ktoré má priradenú akciu actAppearanceOption. Vyhodí výnimku
  • btnAppearanceOption  ktoré má tiež priradenú akciu actAppearanceOption. Funguje bez problémov
To mi hlava neberie. To isté sa dialo, ak som TActionManager kompletne nahradil TActionList-om
98
Obecné / Re:Téma/štýl TMS a VCL
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 15-05-2019, 09:39:16 »
A teraz ma to dorazilo. ActionList som skúšal len s jednou akciou. ActionManager som vyhodil, ActionLis doplnim a som tam kde som bol.
99
Firebird a Interbase / Re:Šifrovanie údajov v DB.
« Poslední příspěvek od pepak kdy 14-05-2019, 20:49:52 »
Ano, vykašli se na to. Zašifrovat databázi tak, aby zůstala funkční a přitom to šifrování k něčemu bylo, je velký problém. V podstatě dosud nevyřešený, šifrování je v databázích hlavně proto, že na to zákazníci a/nebo regulátoři slyší, ne proto, že by to pomáhalo.
100
Firebird a Interbase / Re:Šifrovanie údajov v DB.
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 14-05-2019, 15:54:06 »
Tak narýchlo:
  • Môžem tam mať licenčné údaje alebo iné, ktoré budú riadiť správanie sa DB. To druhé je samozrejme zlý návrh aplikácie
  • Lebo GDPR :) . Aj keď to asi nehrozí
  • Lebo blbnem
Otázka bola položená hlavne z dôvodu, či to je pre mňa vôbec realizovateľné. Podľa odpovedí a uja Googla sa na to mám vykašľať.
Stran: 1 ... 8 9 [10]