Forum Delphi.cz

Databáze => Firebird a Interbase => Téma založeno: Stanislav Hruška 05-08-2021, 14:55:17

Název: Locate po Insert nič nenájde
Přispěvatel: Stanislav Hruška 05-08-2021, 14:55:17
Kód: [Vybrat]
if FTable.Locate(FTable.Fields.Fields[0].FieldName, Pkey, []) thenVšetky údaje sú správne. Bol vykonaný Commit. Tabuľka je v režime dsBrowse. Tabuľka má dve transakcie:
Nepomáha ani
Kód: [Vybrat]
FTable.Refresh;Prečo a čo s tým? Žeby to mali na svedomí transakcie? Všetko ostatné mi funguje správne!
Hm, FTable.RecordCount = 0 !!!
Název: Re:Locate po Insert nič nenájde
Přispěvatel: Stanislav Hruška 05-08-2021, 15:05:49
Ďakujem, už som to našiel. Funkciu volám pred FTable.UpdateTransaction.Commit;