Forum Delphi.cz

Delphi => Obecné => Téma založeno: Adam 22-12-2015, 21:45:08

Název: Čas a datum složky/adresáře
Přispěvatel: Adam 22-12-2015, 21:45:08
Ahoj,
 chci se zeptat jestli jste někdo někdy řešil nastavení času a data adresáře/složky a né souboru. U souboru k tomu jednoduše používám FileSetDate() ze SysUtils, to ale na složku nejde použít protože logicky složku nemůžu otevřít a získat její handle, abych následně zavolal FileSetDate. Prosím, neptejte se proč  ;D prostě jsem na to narazil a zajímá mě jak to vyřešit. Dík
Název: Re:Čas a datum složky/adresáře
Přispěvatel: Adam 22-12-2015, 21:56:29
Aha, nakonec jsem to vymyslel.
Název: Re:Čas a datum složky/adresáře
Přispěvatel: Stanislav Hruška 22-12-2015, 22:16:26
Tu je dobrým zvykom sa o riešenie podeliť. Možná to niekto bude potrebovať.
Název: Re:Čas a datum složky/adresáře
Přispěvatel: Morrison 23-12-2015, 01:31:04
Používám systémovou funkci SetFileTime(), která maká bezchybně. Jo a handle na adresář samozřejmě vytvořit s pomocí CreateFile() jde, koneckonců je to taky jenom soubor...  ;)