Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Obecné / Re:Skúšam PAL analyzátor
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy Dnes v 18:09:44 »
Citace
Tady nejspis ze scope je public a ty to pouzivas jen uvnitr jedne unity.
Presne si to trafil.
V prvej chvíli som k nemu pristúpil ako k FixInsight. Ale on vypisuje aj "štatistické" údaje. Nielen chyby. Samotný obsah helpu je pre mňa taký divný. Ale help, ako taký, som ešte nečítal.
2
Obecné / Re:Skúšam PAL analyzátor
« Poslední příspěvek od pf1957 kdy Dnes v 16:23:10 »

Ide o takéto prípady:
Kód: [Vybrat]
type
  {$SCOPEDENUMS ON}
  TvstBankAccount = (Acronym, Bank, IsFirst, IsFPUO, IsActive);
  {$SCOPEDENUMS Off}
Dá sa tomu zabrániť? Ja som na nič neprišiel.
Cemu chces branit?

Nepisou ti to rovnou u toho warningu ev. nemaji v dokumentaci popsanou, co tim basnik myslel? To bude nejaka chujovina na urovni Hintu, ze jsi neco nadefinoval a pak nakonec nepouzil... Tady nejspis ze scope je public a ty to pouzivas jen uvnitr jedne unity.

3
Obecné / Skúšam PAL analyzátor
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy Dnes v 12:41:56 »

Ide o takéto prípady:
Kód: [Vybrat]
type
  {$SCOPEDENUMS ON}
  TvstBankAccount = (Acronym, Bank, IsFirst, IsFPUO, IsActive);
  {$SCOPEDENUMS Off}
Dá sa tomu zabrániť? Ja som na nič neprišiel.
4
Firebird a Interbase / Verzia 3.0.8
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy Dnes v 11:57:21 »
Letmo som preletel opravu chýb. Ten zoznam vyzerá veľmi zaujímavo. Osobne si myslím, že to je povinná inštalácia pre všetkých užívateľov v 3.0.
5
Firebird a Interbase / Re:Chyba pri pokuse o pripojenie k DB
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy Dnes v 11:46:58 »
Musí existovať:
...\plugins\engine12.dll
Existuje verzia 3.0.8
6
Obecné / Re:Môj program - nedá sa spustiť
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy Dnes v 11:29:05 »
Dvojité spustenie neriešim. Osobne mám dve možnosti:
  • mutex
  • obsidium
Pre mňa je v tomto prípade jednoduchšie použiť 2.
7
Obecné / Re:Môj program - nedá sa spustiť
« Poslední příspěvek od jikulis kdy Dnes v 11:02:53 »
A chceš, aby šel program spustit víckrát nebo ne?
Nechcem to 2x. Ani program, ani Delphi..
Pokud chceš zabránit vícenásobnému spuštění programu, udělej si v programu mutex a ten při spuštění kontroluj.. pokud už mutex v systému existuje, běží jiná instance tvého programu a nedovol spuštění té druhé.. třetí.. další..
8
Firebird a Interbase / Re:Chyba pri pokuse o pripojenie k DB
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy Dnes v 08:31:44 »
Dal som to na FB fórum.
9
Obecné / Re:Root adresář
« Poslední příspěvek od Radek Červinka kdy Dnes v 08:19:42 »
V priloze demo. v adresari win32/debug je adresar img. Cely program je

Kód: [Vybrat]
procedure TWebModule1.WebModule1DefaultHandlerAction(Sender: TObject;
  Request: TWebRequest; Response: TWebResponse; var Handled: Boolean);
var
  oFS: TFileStream;
begin
  if ExtractFileExt(Request.PathInfo) = '.png' then
  begin
    oFS := TFileStream.Create(ExtractFilePath(ParamStr(0)) + StringReplace(Request.PathInfo, '/','\', [rfReplaceAll]), fmOpenRead);
    Response.ContentStream := oFS;
    Response.ContentType := 'image/png';
  end
  else
  Response.Content :=
    '<html>' +
    '<head><title>Web Server Application</title></head>' +
    '<body>Web Server Application - path:'+Request.PathInfo+'</body>' +
    '</html>';
end;

Pro overeni: http://localhost:8080/img/forum.png zobrazi png, cokoliv jineho jde tou druhou vetvi

Tj. pokud budes mit v html nejaky png referencovany jako /img/neco.png tak by to melo zafungovat.
10
Firebird a Interbase / Re:Chyba pri pokuse o pripojenie k DB
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 29-11-2021, 19:52:43 »
Teraz som ostal v šoku. Dal som si v EurekaLog zobraziť moduly a objavilo sa tam - WorkPace. Neviem odkiaľ sa tam vzal. Mám taký program.
Vadí to?
Stran: [1] 2 3 ... 10