Poslední příspěvky

Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Obecné / Re:log o pripojeni k FTP server
« Poslední příspěvek od Kony kdy Dnes v 18:33:55 »
tak jsem vyzkousel

Kód: [Vybrat]
IdFTP1.Put('Project1.exe','Project1.exe');
ale na serveru se vytvori nulova velikost toho souboru a po chvilce to hodi timeout

a kdyz dam

Kód: [Vybrat]
FTPFilesUpload('Project1.exe');
tak se ani soubor na FTP nevytvori

jinak to mam takto
Kód: [Vybrat]
IdFTP1.Host:='xxx.xxx.xxx.xxx';
  IdFTP1.Username:='admin';
  IdFTP1.Password:='heslo';
  IdFTP1.Passive:=True;
  IdFTP1.Connect;
    if RadioGroup1.ItemIndex = 0 then
       begin
         IdFTP1.ChangeDir('/data');
     //    IdFTP1.Put('Project1.exe','Project1.exe');
          FTPFilesUpload('Project1.exe');
          IdFTP1.Disconnect;
          ShowMessage('Upload dokoncen');
       end;
    if RadioGroup1.ItemIndex = 1 then
       begin
          IdFTP1.ChangeDir('//a/');
          FTPFilesUpload('Project1.exe');
          IdFTP1.Disconnect;
          ShowMessage('Upload dokoncen');
       end;
  end;

takze je to urcite na FTP serveru, ted jsem to zkusil na druhy FTP a tam to probehne..

ale uz teda nevim co kde nastavit.... mam tam vsftpd server a na slozce nastaveny prava 777
2
Obecné / Re:log o pripojeni k FTP server
« Poslední příspěvek od Kony kdy Dnes v 18:25:06 »
no ja bych spis potreboval vedet proc netece :)))
3
Obecné / Re:log o pripojeni k FTP server
« Poslední příspěvek od pf1957 kdy Dnes v 18:24:12 »
aha, takze to zase tak jednoduchy nebude....
No a neni nejednoduzsi si pustit nejaky packet sniffer a podivat se, co tece po dratech? Treba WireShark nebo konec koncu i Microsoft Network Monitor?
4
Obecné / Re:log o pripojeni k FTP server
« Poslední příspěvek od Kony kdy Dnes v 18:18:58 »
aha, takze to zase tak jednoduchy nebude.... ale stejne si myslim ze to bude chyba na strane FTP serveru... ale nechapu kde... ted jsem narychlo udelal form na upload obyc souboru na FTP.. A stejne to neuploaduje.... to je vazne hnus totonc

ale urcite se pripoji na FTP, to jsem zjistil v logu serveru, ale nic vic tam neni
5
Obecné / Re:log o pripojeni k FTP server
« Poslední příspěvek od Delfin kdy Dnes v 18:17:39 »
Pro log Indy komunikace muzes v Delphi 7 pouzit napr. komponentu TIdLogEvent a z patricnych udalosti pridavat radky do memo boxu (s TIdFTP je logovaci komponenta treba sparovat pres property Intercept).
6
Obecné / Re:log o pripojeni k FTP server
« Poslední příspěvek od Kony kdy Dnes v 18:10:20 »
Tak Memo1.random nejde
7
FireDAC / Re:BatchMove niečo ako UDF
« Poslední příspěvek od miroB kdy Dnes v 15:52:53 »
Meškanie MHD. Môže byť kladné, alebo aj záporné.
Hodnoty napr.:
00:01:00  tj. mešká 60 sekúnd.
-00:00:20 tj. prišiel skôr o 20 sekúnd.
Podklad je "čitateľný". Je v csv ako text, napr.:  "-00:01:10"

V databáze s tými hodnotami potrebujem pracovať.
Napríklad získať pomer meškaní voči správnym odchodom.
Sú dané mantinely od do, čo sa považuje za meškanie a čo nie.
Treba rôzne prehľady, ktoré vyplývajú z daných dohôd.
Častejšie potrebujem výpočty. Niekedy aj čitateľné interpretácie.
Tie však viem ľahko zariadiť z akéhokoľvek formátu času pomocou funkcií. Preto je čitateľný formát len marginálna záležitosť.
Išlo o ten import, aby sa vyriešil správny, spoľahlivý a pre výpočty použiteľný formát už rovno počas preberania z csv do databázy.
Teda podľa možnosti v rámci BatchMove.
Nejde o maličkosť, cca 3-6 GB texťákov mesačne.

Tému môžeme považovať za vyriešenú. Viď príspevok:
Vyriešené,

8
Obecné / Re:Vazby DLL v Balíčku
« Poslední příspěvek od pepak kdy Dnes v 15:03:10 »
Proč na to všichni jdete s dělem na vrabce? Dependency Walker nestačí?
9
Mobilní vývoj / Re:Služba na pozadí pro aktivaci voláním ze serveru
« Poslední příspěvek od bluebat kdy Dnes v 14:15:06 »
Díky za nasměrování - to mě napadlo taky, doptávat se serveru a vyhodnocovat - každopádně projdu odkazy - moc díky za čas. Požadavek byl tlačený opačným směrem pořád, aby to posílal server na mobil... no holt někdy... :D :D
10
Obecné / Re:Vazby DLL v Balíčku
« Poslední příspěvek od Delfin kdy Dnes v 12:59:05 »
No jo, to me nenapadlo, pouzit napr. Process Monitor.
Stran: [1] 2 3 ... 10