Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Obecné / Re:Môj program - nedá sa spustiť
« Poslední příspěvek od František kdy Dnes v 10:40:11 »
mne sa stava, ze ked si necham aktivne nejake conection an DB, ftedy mavam taketo problemy
3
Obecné / Re:Vypsani zaznamu dle datumu
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 06-12-2021, 22:00:36 »
Už si skúsil spustiť dané SQL a pozrel si si výsledok? Vieš čo robí GROUP BY?  A čo EXTRACT? Podľa reakcie asi nie.
Vynachádzaš koleso :o
4
Obecné / Re:Vypsani zaznamu dle datumu
« Poslední příspěvek od Kony kdy 06-12-2021, 21:42:08 »
Prave me zajima jak poskladat ten filter aby filtroval po mesicich
5
Obecné / Re:AV či MemoryLeak - program nevidieť v správcovi úloh
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 06-12-2021, 21:28:38 »
Ako dobre, že sa mi takto zosypala aplikácia. Aspoň predchádzam problému o ktorom som ani vo sne netušil, že môže nastať.
6
Obecné / Re:Vypsani zaznamu dle datumu
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 06-12-2021, 21:25:17 »
Teraz ja nerozumiem Tvojmu myšlienkovému pochodu. Prečo chceš niečo počítať, keď už to máš v DataSet. Viď ten SUM().
Stačí ho len prechádzať, načítať hodnoty a vraziť ich do memo 8)
7
Obecné / Re:Vypsani zaznamu dle datumu
« Poslední příspěvek od Kony kdy 06-12-2021, 21:10:18 »
tak presne asi nechapu co myslis
potrebuji do vypisu (memo)udelat soucty hodnot dle mesicu
Neco jako :
Kód: [Vybrat]
Filtruj mesic leden a spocitej polozky v kolonce platba a vypis vysledek
Filtruj mesic unor a spocitej polozky v kolonce platba a vypis vysledek
atd
atd
8
Obecné / Re:Vypsani zaznamu dle datumu
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 06-12-2021, 21:05:24 »
Citace
prave bych potreboval udelat filtr, ktery bude filtrovat a zobrazi rozdeleni dle mesicu, soucet bych vyresil dle prilozeneho vzorku
Keď Tvoja DB pozná Extract, tak to daj aj do select. Filter už asi bude to najmenej. Potom to dokonca môžeš aj zoradiť podľa rok + mesiac.
9
Obecné / Re:AV či MemoryLeak - program nevidieť v správcovi úloh
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 06-12-2021, 21:00:54 »
Po oprave súradníc to je v poriadku. Už len zistiť ako som sa dostal do tohto stavu.
10
Obecné / Re:AV či MemoryLeak - program nevidieť v správcovi úloh
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy 06-12-2021, 20:55:57 »
No, má súradnice Left -10000 a Top -10000. Je mimo obrazovku. Ale i tak by som mal po nabehnutí na jeho ikonu vidieť jeho obsah.
Stran: [1] 2 3 ... 10