Forum Delphi.cz

Delphi => Obecné => Téma založeno: Stanislav Hruška 27-09-2021, 19:06:50

Název: FastReport - nefunguje podľa predstáv
Přispěvatel: Stanislav Hruška 27-09-2021, 19:06:50
Klasicky sa pýtam tu. Nie je požadovaná angličtina ;)
Štruktúra je
Ak si dám všetko na jednu stranu, tak to funguje ako má. Je dodržaná štruktúra údajov.
Ak použijem SubReport, tak výsledok je nesprávny. Viď obrázok. Neviem si s tým rady.
Žeby som mal použiť dva Qry a spojiť ich pomocou DataSource?
Vie niekto poradiť? V niektorých prípadoch by sa mi to celkom hodilo. Napríklad chcem použiť viac stĺpcov na stranu.
Ďakujem.
Název: Re:FastReport - nefunguje podľa predstáv
Přispěvatel: Stanislav Hruška 27-09-2021, 20:14:35
Už som to zvládol pomocou 2 x Qry a DataSource.