Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Obecné / Re:Nový PC - FastReport professional - inštalácia
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy Dnes v 10:19:34 »
Tú ponuku si pozriem. Pomoc nezabrala, lebo mám hneď pri druhom balíčku dve oznámenia typu:
[dcc32 Error] E2137 Method 'SaveComponentState' not found in base class
Ktovie, čo všetko by mi vyskočilo v ostatných. Ďalší dôvod na kúpu :(

2
Obecné / Re:Nový PC - FastReport professional - inštalácia
« Poslední příspěvek od Radek Červinka kdy Dnes v 10:15:47 »
Citace
Mam dojem, ze nejaky ocesany FR byval standardni soucasti Delphi a jestli si to pamatuju, tak kdyz se neodinstaloval a na stejny pocitac se nainstalovala professional edice, tak to zlobilo. Tim bych asi zacal.
To bolo. Teraz si ho musíš nainštalovať cez GetIt. Overil som si to.
Nejaké riešenie už mám. Pokiaľ zlyhá, tak sú kúpim poslednú verziu FR. Len mi akosi neposielajú cenovú ponuku.

Tam je problem, ze oni to prejmenovali a maji to jako "novy" produkt, takze zadny upgrade. Dneska mi dosla nabidka na slevu: https://www.fast-report.com/en/promo/frvcl-discount-20
3
Obecné / Re:Nový PC - FastReport professional - inštalácia
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy Dnes v 10:10:54 »
Citace
Mam dojem, ze nejaky ocesany FR byval standardni soucasti Delphi a jestli si to pamatuju, tak kdyz se neodinstaloval a na stejny pocitac se nainstalovala professional edice, tak to zlobilo. Tim bych asi zacal.
To bolo. Teraz si ho musíš nainštalovať cez GetIt. Overil som si to.
Nejaké riešenie už mám. Pokiaľ zlyhá, tak sú kúpim poslednú verziu FR. Len mi akosi neposielajú cenovú ponuku.
4
Obecné / Re:Nový PC - FastReport professional - inštalácia
« Poslední příspěvek od pf1957 kdy Dnes v 09:41:43 »
ja ho mam v "c:\Program Files (x86)\FastReport 6 VCL Professional\Source\frxQRCodeSberPreset.pas"
Mám tam 883 súborov. Ale žiaden frxQRCodeSberPreset. Je zaujímavé, že na starom PC to tiež nemám a tam som to skompiloval.

Ja tu mam nejakou starsi prof. instalaci FastReportu 5 a tam ten soubor take neni.

Mam dojem, ze nejaky ocesany FR byval standardni soucasti Delphi a jestli si to pamatuju, tak kdyz se neodinstaloval a na stejny pocitac se nainstalovala professional edice, tak to zlobilo. Tim bych asi zacal.
5
Obecné / Re:Nový PC - FastReport professional - inštalácia
« Poslední příspěvek od Stanislav Hruška kdy Dnes v 08:07:28 »
ja ho mam v "c:\Program Files (x86)\FastReport 6 VCL Professional\Source\frxQRCodeSberPreset.pas"
Mám tam 883 súborov. Ale žiaden frxQRCodeSberPreset. Je zaujímavé, že na starom PC to tiež nemám a tam som to skompiloval.
Alebo si opäť čosi nepamätám?
6
Čítaš ako ja ;) Už to mám "dávno" hotové. Ale ďakujem za pomoc.
7
Obecné / Re:ako na editovatelne table/query z dvoch tabuliek (join)
« Poslední příspěvek od František kdy Dnes v 00:22:17 »
To asi záleží, co používáš pro přístup k databázi. V IBX je IBDataSet, ten má jednak SelectSQL, kde můžeš použít JOIN dle libosti, a pak ModifySQL, InsertSQL, DeleteSQL a RefreshSQL, takže v ModifySQL dáš UPDATE jen nad tou první tabulkou a jen ta pole, která se mají měnit.
mam to takto, takze idem dobre ... vzdy som to doteraz riesil v kode, nie v komponentach .. tak preto sa pytam ...
8
Obecné / Re:ako na editovatelne table/query z dvoch tabuliek (join)
« Poslední příspěvek od vandrovnik kdy 15-08-2022, 22:40:38 »
To asi záleží, co používáš pro přístup k databázi. V IBX je IBDataSet, ten má jednak SelectSQL, kde můžeš použít JOIN dle libosti, a pak ModifySQL, InsertSQL, DeleteSQL a RefreshSQL, takže v ModifySQL dáš UPDATE jen nad tou první tabulkou a jen ta pole, která se mají měnit.
9
Firebird a Interbase / Re:Vytvorenie tabuľky pomocou skriptu - chyba ktorú tam nevidím
« Poslední příspěvek od František kdy 15-08-2022, 20:54:08 »
vytvor si to vo flamerobinovy a potom to extraktni - teda ak je to firebird
http://www.flamerobin.org
10
Obecné / ako na editovatelne table/query z dvoch tabuliek (join)
« Poslední příspěvek od František kdy 15-08-2022, 20:44:55 »
mam dve tabulky spojene spolocnym id master-detail

potrebujem jednom gride zobrazovat v riadku udaje z 1. tabulky + nejake udaje aj z druhej (mam to zatial v query cez join), ale potrebujem to mat editovatelne, ale len udaje pre prvu tabulku, ostatne su read only (needitujem to v gride, ale v TDBEdit)
Stran: [1] 2 3 ... 10