Forum Delphi.cz

Fórum, návrhy atd. => Obecné => Téma založeno: pf1957 19-11-2017, 07:42:46

Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: pf1957 19-11-2017, 07:42:46
A protoze forum HTTPS neumi, prohlizec (minimalne Chrome) takovy zdroj odmitne stahnout, coz vede k tomu ze strance chybi ikona. Melo by tam byt:
Zkousel jsem to s nejnovejsi "Liskou" (s plavym prelivem na ocase), MS Edge a starickou Operou (jeste kdyz byl web+email v jednom) a tam vsude je ikona videt.
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: pf1957 19-11-2017, 08:20:23
Mozna ji maji v cache.
Nemaji, tu jsem pred testem vynuloval

Citace
Nebo jim nevadi ze chodis na nesifrovanou HTTPS lokaci (https://forum.delphi.cz/Themes/default/images/smflogo_big.png).
Pokud se ale nepletu, alespon lisak kvuli tomu prskal :)
Jedine ta stara Opera chtela potvrdit, ze server ma expirovany certifikat, jinak nikdo. A myslim, ze krome zapamatovanych cookies mam vsechny browsery v default stavu tj. nemam ve zvyku vlezt do konfigurace a onanovat tam se vsim, s cim se da, uz jenom proto, ze mj. mame webovou aplikaci a snazime se, aby bezela na Chrome+FF+Edge, s obvyklym nastavenim u zakazniku.
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: pf1957 19-11-2017, 09:42:13
U chromeho si resource favicon pamatuje byt se s kazdym nacteni stranky zdrzi pri pokusu o jeji nacteni z URL s timto vysledkem:
(https://i.imgur.com/hAtJTrl.png)
Problem zrejme bude v tom, ze neni ikona jako ikona: FF, Edge i ta Opera mi zobrazuji (https://drive.google.com/file/d/1En9W0CNCUQYvMiqTBJY8FbZaBogdnhEq/view?usp=sharing) a nikde nepisou, ze by jim ten smflogo_big.png chybel... Zrejme standardne sahnou po favicon.ico do rootu nebo co to je...

Hmmm, proc mi to forum nezobrazuje embedded obrazek
Kód: [Vybrat]
[img]https://drive.google.com/file/d/1En9W0CNCUQYvMiqTBJY8FbZaBogdnhEq/view?usp=sharing[/img]
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: vandrovnik 19-11-2017, 09:53:52
Ve Firefoxu když zkusím otevřít toto:
https://forum.delphi.cz/favicon.ico

tak si Firefox stěžuje: Doba platnosti certifikátu vypršela neděle 13. srpna 2017 14:28. (je to Lets Encrypt certifikát platný od 15.5. do 13.8.2017).

Pro https://forum.delphi.cz/Themes/default/images/smflogo_big.png to hlásí to samé.

nslookup:
Non-authoritative answer:
Name:    forum.delphi.cz
Address:  176.227.168.25
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: pf1957 19-11-2017, 10:01:24
Ve Firefoxu když zkusím otevřít toto:
https://forum.delphi.cz/favicon.ico
No to me taky, ale ja ten protokol HTTPS nezadavam, kdyz neni nutne ho zadat, takze pisu jen forum.delphi.cz ev. forum.delphi.cz/favicon.ico a totez pri kliknutim na Forum na strance www.delphi.cz, coz jsem zkousel uplne jako prvni, protoze si URL fora nepamatuju.
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: vandrovnik 19-11-2017, 10:05:33
Jenže i když se jde na forum přes http a dáte si Zobrazit zdroj, je v něm, jak psal Delfin :
<link rel="icon" type="image/png" href="https://forum.delphi.cz/Themes/default/images/smflogo_big.png">

Což možná některým prohlížečům vadí.
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: pf1957 19-11-2017, 10:07:28
Což možná některým prohlížečům vadí.
No zda se, ze to vadi akorat Chrome, coz jsem psal, ostatni tise pouziji favicon.ico
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: pf1957 21-11-2017, 08:43:04
Jde ale o opravu v podobe pridani relativni cesty, nebo prinejhorsim URL sapajic se k HTTP namisto HTTPS, coz by adminy tady nemuselo zase tak bolet :P
A nebo zmenu favicon.ico a z hlavicky to uplne vyhodit, kdyz uz chce nekdo pro site pouzit helmici misto glyfu pro certifikat/podpis nebo k cemu to ma byt :-)
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: Radek Červinka 26-02-2018, 14:40:56
Tak asi nic ???

Nebylo nic, protože když jsem se tím tehdy zabýval, tak s tím bylo spousta problému, jako např. to, že tam některým prohlížečům vadila relativní cesta (tj. bez protokolu) - pokud si pamatuji (a pokud jsem z https verze odkazoval na http ikonu, tak to zase vadilo jiným prohlížečům) a jelikoz cílem byla migrace na https tak jsem to nechal být a zapomněl na to odpovědět, protože jsem myslel, že to https vyřeším dříve.

Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: našinec 07-03-2018, 10:01:08
Vím, že kovářova kobyla chodí bosa, ale v tomto případě bych rád podpořil Delfina. Neprůhledný favicon opravdu není dobrá reklama pro tyto stránky a Ty, kteří s nimi mají něco společného.
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: Radek Červinka 13-03-2018, 15:05:22
Juu, nova ikona. Dekuju! :)

Ja ti děkuji za ni.

Ale to jsou sračky s faviconem a cache, to by clovek neveril.
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: Radek Červinka 13-03-2018, 15:07:02
V pohode :) A co zmena grafiky? Jak se divam, delphi.cz ma "punkace" z 2009 (s ne moc cistym okrajem), zatimco forum toho novejsiho (zcela bez orezu okraju).

Jen pro zaznam, punkac z roku 2009 se shodoval se vznikem delphi.cz. Změněn taky.
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: Radek Červinka 13-03-2018, 15:44:14
Ale to jsou sračky s faviconem a cache, to by clovek neveril.

Souvisi pad fora 2 dny nazpet s tim cache problemem? Vim ze pres noc tehdy koncilo forum na 502 Bad Gateway.

Ne, myslel jsem cache prohlizece. Evidentne nektere prohlizece maji na reload favicon jine pravidla a nedarilo se mi vynutit refresh.


Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: našinec 13-03-2018, 16:34:53
 :o Kam se poděl smysl pro design?  ???
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: pf1957 14-03-2018, 07:17:05
Ne, myslel jsem cache prohlizece. Evidentne nektere prohlizece maji na reload favicon jine pravidla a nedarilo se mi vynutit refresh.
Bohuzel nejen favicon. Tendence v prohlizecich v honbe za co nejrychlejsi odezvou je eliminovat HTTP traffic a misto GET -> 304 NOT MODIFIED kontrolovat cachovane soubory jen jmenem jeste pred GET a pokud se jmeno nelisi, tak pouzit lokalni.

To je na palici, protoze u nekterych browseru se to tyka .CSS, .JS, obrazku atd. takze musis do jmena souboru zakodovt verze+revize a pak budes bez problemu, jinak je to vlezt do historie a vynulovat cachovane soubory.
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: Radek Červinka 14-03-2018, 08:40:33
Jo souhlasím s favoritem. Pokud tam přidáš okraj budu rád.

Je sranda ze vetsinou CTRL+F5 (coz by mel byt absolutní reload - narozdíl od F5) zafunguje na reload všeho snad vždy. Třeba ale u té favicon jsem musel otevřít přímo obrázek přes URL a dát CTRL+F5. Verzovani resources znam, ale nechci moc šahat do šablon, protože je to spíše hack - přes konfiguraci fora to moc nefungovalo, tak jsem jen změnil obsah obrázku.

každopádně děkuji všem za připomínky a spolupráci


Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: Radek Červinka 14-03-2018, 09:27:43

A posunuty obrazek:

(https://i.imgur.com/9rJos2D.png)

Nasazeno. Dík. Podle mne moc dobré.
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: pf1957 14-03-2018, 09:57:27
Je sranda ze vetsinou CTRL+F5
Prave, ze vetsinou  >:(, ale kdyz si ten browser umane, ze nebude refreshovat, tak pomuze jedine smazat mu cache. Narazil jsem na divne stavy, treba pri editovani .CSS: po jeho save a prepnuti do okna browseru se zmena promitla, kdyz jsem udelal reload, tak se vratil puvodni .CSS  a browser uz na naslednou dalsi zmenu .CSS nereagoval az po vynulovani cache.

A snad nejhorsi zkusenost mam s knihovnama: tam to taky nekdy funguje a nekdy ne a nepodarilo se mi prijit na to proc, takze jsem vymek' a udelal to, co se doporucuje: do cesty jsem zahrnul cislo verze, napr.
Kód: Text [Vybrat]
  1. <link rel="stylesheet" type="text/css" href="~/3rd/DataTables/@(themeName)/@(dataTablesVersion)/css/jquery.dataTables.css">
  2. <script type="text/javascript" charset="utf8" src="~/3rd/DataTables/@(themeName)/@(dataTablesVersion)/js/jquery.dataTables.js"></script>
  3.  
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: pf1957 14-03-2018, 10:59:44
Neco taky muze zustat viset nacachovane na CDN, kde Ti ani vymazani cache nepomuze. Jinak, u Chromeho je zvlastni ze CTRL+R mi novy obrazek nenacetl, zatimco CTRL+F5 ano. Byt maji oficialne uvedeno "Reload the current page, ignoring cached content - Shift + F5 or Ctrl + Shift + r". Google, no.
Ja to vetsinou zkousim tak, ze si pomoci F12 otevru developer's panel, prepnu na network, dam nejaky reload a divam se na HTTP traffic. A je pravda, ze ve vetsine pripadu to Ctrl+F5 smaze cache a pak jsou vsude GET -> 200 ev. u axaju POST -> 200. Ale treba ve FF jsem videl i pri Ctrl+F5 304 NOT MODIFIED. Ovsem co jsem rucne nikdy nedelal, abych sestavil seznam vseho, o co si ma browser pres HTTP rict a konfrontoval to s tim, o co si opravdu rekl, coz by byl asi jediny spravny postup, jak to overovat.

Citace
P.S. vim, ze Chromeho nepouzivas (ja zas nemam rad lisky, a krome ohniveho DACu ani nic horlaveho) :)
To nevim, jak jsi na to prisel  :o

Na "kancelarskou" praci (googlovani, diskusni fora apod.) pouzivam FireFox a na postu Thunderbird (pouzivaval jsem Operu, nez oddelilal email od browseru - ta byla prvni, kdo prisel s agresivnim ctenim obsahu webu)

Na vyvoj pouzivam primarne Chrome, protoze se mi v nem nejlepe dela.

Ale delame aplikace pro bankovnictvi, kde maji treba vsude jeste MSIE ev. Edge, takze se nase aplikace snazime udelat tak, aby bezely s hlavnimi browsery. Nejhorsi jsou browsery MS. Kdysi jsem udrzoval jeste Operu, ale na tu jsem zanevrel, protoze nestihala vyvoj browseru a hlavne: kdyz oddelili email do samostatneho programu, tak se mi do nej zaboha nepovedlo reimportovat stovky tisic emajlu  >:( Takze od te doby ma u me Opera UPP  (Uplne po p*ci)
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: pf1957 14-03-2018, 11:13:41
Dedukce z tohoto prispevku ;):
Ten Chrome uz jsem nezkousel, kdyz jsi to udelal ty  :)
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: vandrovnik 15-03-2018, 10:00:19
Když už jste se ponořili do úprav webu - při přistupu přes https a rozkliknutí tématu mi Firefox nahoře většinou ukazuje, že část obsahu byla přenesena nešifrovaným kanálem. Letmo jsem se díval do zdrojáku, http jsem našel u avatarů: <img class="avatar" src="http://img2.wikia.nocookie.net .....
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: vandrovnik 15-03-2018, 10:05:02
Hm, to mě nenapadlo, že jsem to nějak rozvrtal sám :-) Jdu se podívat, jak a kam rysa přestěhovat.
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: vandrovnik 15-03-2018, 10:08:29
Tak rys je v tom, řekl bych, nevinně :-)
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: vandrovnik 15-03-2018, 10:13:40
Ne ne, používám Nahrát vlastní avatar. Ale ono tím pádem asi stačí, aby jeden člověk z celého vlákna měl avatar na vlastním url bez https, a prohlížeč už bude mít námitky.  Při psaní příspěvku si prohlížeč nestěžuje, tam cizí avatary vidět nejsou.
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: vandrovnik 15-03-2018, 10:17:25
Chapu, jenze Tve zviratko je kdesi na img2.wikia.nocookie.net. To nezni moc jako lokalni storage...

To je nějaké cizí, moje je na https://forum.delphi.cz/index.php?action=dlattach;attach=984;type=avatar
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: pf1957 15-03-2018, 10:38:37
Jo takhle. Hm, to bude tou volbou "Vlastni avatar na URL". Obrazek se pri ni taha primo z URL kterou zadas v profilu. No a pokud napr. domene takove URL vyprsi certifikat, bude prohlizec kricet.
To nebude avatarem: nech si zobrazit zdrojovy kod stranky a vyhledej protocol http: a nejvic je toho ve footeru v odkazu na delphi.cz & spol.
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: našinec 15-03-2018, 10:53:35
To není avatarem. Viz https://forum.delphi.cz/index.php/topic,16072.0.html (https://forum.delphi.cz/index.php/topic,16072.0.html) . Porovnej první a pak následující stránky.
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: vandrovnik 15-03-2018, 10:57:30
To nebude avatarem: nech si zobrazit zdrojovy kod stranky a vyhledej protocol http: a nejvic je toho ve footeru v odkazu na delphi.cz & spol.

Odkazy by vadit neměly, vadíš spíš src="http:..."
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: našinec 15-03-2018, 11:06:17
Delfinovi by mělo být odejmuto právo na úpravu příspěvků.  ;)  :)
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: pf1957 15-03-2018, 11:16:37
je avatar ;)
OK. Ja to neprohlizel cely.

Navic je to forum cely nejaky divny, protoze v URL na avatar se neda zadat https:. Sam mam avatara na gravatar.com a chtel jsem zmenit HTTP na nove URL s HTTPS, ale ten shit to nedovoli zadat  >:( Takze jsem tomu musel smaznout S a nechat jen HTTP a ten server obrazek z noveho URL a nezabezpecenym protokolem taky vyda
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: našinec 15-03-2018, 11:56:49
A co logo? Libi se :)?

Pokud mám odpovědět upřímně, tak mně nevadila ikona jako taková, ale její neprůhlednost v oušku stránky po získání focusu. Kazilo to dojem.  :D

Co se týče Tvé ikony, tak po úpravách na stránce je to použitelné a je to zkrátka určitá změna, ale do ouška stránky mi nepřijde zcela vhodná. A nejen do ouška, ale zkrátka všude, kde je použita v miniverzi. Je nevýrazná, máloříkající a snadno zaměnitelná. Avšak samozřejmě, snaha se cení. A to jak Tvoje, tak Radkova.
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: Radek Červinka 15-03-2018, 12:29:32
Jo takhle. Hm, to bude tou volbou "Vlastni avatar na URL". Obrazek se pri ni taha primo z URL kterou zadas v profilu. No a pokud napr. domene takove URL vyprsi certifikat, bude prohlizec kricet.
To nebude avatarem: nech si zobrazit zdrojovy kod stranky a vyhledej protocol http: a nejvic je toho ve footeru v odkazu na delphi.cz & spol.

odkazy nevadí, nesmí se ale z těch odkazů něco tahat (obrázky, styly nebo cokoliv)
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: Radek Červinka 15-03-2018, 12:57:51
je avatar ;)
OK. Ja to neprohlizel cely.

Navic je to forum cely nejaky divny, protoze v URL na avatar se neda zadat https:. Sam mam avatara na gravatar.com a chtel jsem zmenit HTTP na nove URL s HTTPS, ale ten shit to nedovoli zadat  >:( Takze jsem tomu musel smaznout S a nechat jen HTTP a ten server obrazek z noveho URL a nezabezpecenym protokolem taky vyda

Zkus to ted s tim HTTPS prosim
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: pf1957 15-03-2018, 13:17:53
Zkus to ted s tim HTTPS prosim
Funguje (tu)

Kdyz uz se v tom Radku hrabes, tak dalsi problem je s kopretinkou pro ICQ: v profilu mam cislo accountu, ale ve strance je odkaz pres HTTP. Stejny odkaz pres HTTPS normalne funguje https://status.icq.com/online.gif?img=5&amp;icq=112433330 (https://status.icq.com/online.gif?img=5&amp;icq=112433330)

I kdyz mozna k vyznamu ICQ bude, kdyz ten account smazu, stejne ICQ uz nepouzivam, takze me na nem nikdo nedozene. A zda se, nahradit to Skype uctem nejspis nejde.
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: našinec 15-03-2018, 14:25:53
Mno, Delfine, špatně jsi mne pochopil a doufám, že jen Ty.  ;D  Těmi miniverzemi ikony jsem měl na mysli ikonky např. v záložkách.
Praktický příklad ode mne: Na různých PC a v různých prohlížečích používám různé záložky, a to s jinou důležitostí. Orientuji se tudíž takto(Lišta záložek): 1: Barva ikonky 2. Tvar ikonky 3.  Popisek - název stránky 4.Obsah ikonky.
Jelikož červený čtverec je vcelku běžný, tak při spěchu mohu zaměnit ikonku a otvírám zcela něco jiného. U načervenalého kruhu ta šance na záměnu byla mnohem menší. To jsou zkrátka takové designové drobnosti na kterých může nakonec dost záležet. Mimochodem, kdybych se měl řídit tou malou ikonkou, tak bych si myslel, že se jedná o nějaký web drůbežářského podniku.   ;D  ;D

Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: našinec 15-03-2018, 14:36:10
Nevim, no. Podivej se na obrazek co jsi poslal a rekni co to ma spolecne s ikonami

Končím tento dialog, jelikož neustále mícháš jablka s hruškami. Zkus si přečíst mé příspěvky v tomto vláknu a třeba pochopíš.
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: Radek Červinka 15-03-2018, 15:30:49
Zkus to ted s tim HTTPS prosim
Funguje (tu)

Kdyz uz se v tom Radku hrabes, tak dalsi problem je s kopretinkou pro ICQ: v profilu mam cislo accountu, ale ve strance je odkaz pres HTTP. Stejny odkaz pres HTTPS normalne funguje https://status.icq.com/online.gif?img=5&amp;icq=112433330 (https://status.icq.com/online.gif?img=5&amp;icq=112433330)

I kdyz mozna k vyznamu ICQ bude, kdyz ten account smazu, stejne ICQ uz nepouzivam, takze me na nem nikdo nedozene. A zda se, nahradit to Skype uctem nejspis nejde.

Opraveno ?
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: pf1957 15-03-2018, 15:50:03
Opraveno ?
Opraveno. Ted uz mi browser v tomto threadu zobrazuje secure connection
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: vandrovnik 15-03-2018, 16:37:02
Opraveno ?

Díky! Pak už asi zbývají opravdu jen ty cizí avatary, např. na https://forum.delphi.cz/index.php/topic,16072.0.html (https://forum.delphi.cz/index.php/topic,16072.0.html) to je vidět.
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: našinec 16-03-2018, 15:02:15

S obrazkem ktery nerika absolutne nic o ikonach nebo zalozkach. Zbytek byly nepodstatne veci. Takze zkus vecne obhajit, co jsi tim prispevkem "Kam se poděl smysl pro design?" chtel rict. Muzu Ti poslat obrazek auta vyfoceneho zepredu a rict "co je s jeho vzhledem". Na Tobe pak bude, abys odhadl ze se mi nelibi tvar vyfuku?

Radek přesně pochopil, co jsem měl především svým příspěvkem na mysli, tak další rozmělňování názoru se mi zdálo zbytečné. A opravdu oceňuji to, jak Radek byl v tomto týdnu akční. A také oceňuji Tvé snažení. :)
Musím doznat, že když jsem viděl ty zásahy na stránce, které jsem opravdu nečekal, tak to ve mně vyvolávalo různé nápady. Například, když byl ten nový znak velký, tak mne napadlo, že by se to zde mohlo použít jako vodoznak stránky. Když vidím současný vzhled, velikost a umístění znaku, tak to u mne vyvolává asociaci poštovní známky, takže by se hlavička stránky mohla upravit do podoby obálky či pohledu. Samozřejmě obě varianty by vyžadovaly přemístění tlačítek, editů, apod. Avšak tyto stránky by se tímto staly dost originální.
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: vandrovnik 16-03-2018, 15:26:15
... takže by se hlavička stránky mohla upravit do podoby obálky či pohledu. Samozřejmě obě varianty by vyžadovaly přemístění tlačítek, editů, apod. Avšak tyto stránky by se tímto staly dost originální.

Já myslím, že i takhle je s provozem práce dost... Za sebe bych se přimlouval nevrtat do toho víc, než je nezbytné :-)
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: Radek Červinka 16-03-2018, 17:20:12
... takže by se hlavička stránky mohla upravit do podoby obálky či pohledu. Samozřejmě obě varianty by vyžadovaly přemístění tlačítek, editů, apod. Avšak tyto stránky by se tímto staly dost originální.

No to každopádně :)


Já myslím, že i takhle je s provozem práce dost... Za sebe bych se přimlouval nevrtat do toho víc, než je nezbytné :-)

 :-*

Cílem všeho bylo dotáhnout forum, at kopalo nebo se vzpouzelo jak se chtělo, na https, tj. do 21.století. Už před rokem jsem ve spolupráci se < z > nasadil flexibilní šablonu a teď jsem to dotlačil na https.

A pokud se neobjeví nějaká opravdu cool (ve smyslu praktickém, nikoliv vzhledovém) šablona pro SMF, tak do toho moc nebudu rýpat. Momentálně jsem celkem spokojený s tím jak to všechno funguje, je to rychlé a obstojně je to použitelné snad na všem. A když se podíváte na https://forum.delphi.cz/index.php?action=stats (https://forum.delphi.cz/index.php?action=stats), tak to i celkem žije.

To neznamená, ale že nenaslouchám...

Moc děkuji všem za spolupráci. Jediné co mne trošku zaskočilo, že tu PF nemá tu svoji ikonu!?
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: pf1957 16-03-2018, 20:20:12
že tu PF nemá tu svoji ikonu!?
No to zaskocilo i me, protoze vcera tam byla a kdyz pisu tuhle odpoved, tak vlevo nahore ji vidim a vlevo nahore pri zobrazeni threadu, tam kde je Vitejte xxxx taky,
ale uvnitr u jednotlivych prispevku neni  :(

URL zkopirovane z profilu ten obrazek taha https://s.gravatar.com/avatar/d17a66bf369c675e225e6e6fecae5256?s=80 (https://s.gravatar.com/avatar/d17a66bf369c675e225e6e6fecae5256?s=80)

Tak to nevim, co je jeste za zradu  :o
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: vandrovnik 16-03-2018, 20:22:17
Tak to nevim, co je jeste za zradu  :o

<img class="avatar" src="https://forum.delphi.cz/avatars/https://s.gravatar.com/avatar/d17a66bf369c675e225e6e6fecae5256?s=80" ...
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: pf1957 16-03-2018, 20:23:53
Tak to nevim, co je jeste za zradu  :o

<img class="avatar" src="https://forum.delphi.cz/avatars/https://s.gravatar.com/avatar/d17a66bf369c675e225e6e6fecae5256?s=80" ...
Jj, uz jsem se na to podival a chtel to poslat.
Název: Re:Oprava favicon
Přispěvatel: Radek Červinka 16-03-2018, 22:51:50
Jen si to tu odložím - https://github.com/SimpleMachines/SMF2.1/pull/1090/files


Avatar opraven